Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militarii braşoveni gata pentru o nouă misiune în Afganistan

La sediul Batalionului 228 Apărare Antiaeriană “Piatra Craiului” din Braşov s-a desfăşurat miercuri 23 mai, ceremonia de plecare a militarilor din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” şi respectiv ai Batalionului 21 Vânători de Munte ” General Leonard Mociulschi” din Predeal.

Cei peste 650 de militari vor începe afluirea spre teatrul de operaţii Afganistan miercuri, urmând să desfăşoare misiuni specifice timp de şase luni în regiunea Zabul din sudul Afganistanului.

sursa: AGERPRES

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Militarii braşoveni gata pentru o nouă misiune în Afganistan”

  1. Dracula says:

    Pentru unul aciuat prin Brasov,care posteaza in orice stare de spirit s-ar afla, vrute dar mai mult nevrute, NU TE LOVESTE NOSTALGIA? vezi maiorasule, acestia sunt adevarii militari, nu tu..care te-ai luptat cu saniutele .

  2. dea says:

    de ce nu postati si filmarea , am cautat si nu am gasit nimic