Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militarii români din teatrele de operaţii au votat pentru demiterea lui Băsescu

Contrar aşteptărilor, militarii români dislocaţi în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Hertzegovina au voatat în marea lor majoritate pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Potrivit Cotidianul situaţia a fost aceasta:

– în Afganistan: dintre cei 1598 de votanţi în Afganistan, 1115 (69,77 %) au votat pentru demiterea lui Băsescu şi doar 468 (29,28 %) pentru rămânerea lui în funcţie;

– în Bosnia-Herţegovina: 80,72 % au votat “DA” pentru demitere şi 16,86 % pentru “NU!;

– în Kosovo: 66,26 %  au spus “DA” pentru demitere lui Băsescu şi 35,48 % pentru “NU”.

Cifrele atesta sprijinul pe care-l mai are preşedintele suspendat în rândul militarilor, categorie în repetate rânduri umilită de regimul Băsescu. Cu certitudine că procentele au fost similare şi în rândul militarilor activi din ţară dar şi a foştilor militari.

sursa: Cotidianul.ro

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Militarii români din teatrele de operaţii au votat pentru demiterea lui Băsescu”

 1. Cip says:

  Da cine mama dracului avea asteptari contrare?

 2. Co.Stel says:

  Cunosc 3 activi, exceptiile care intaresc afirmatia din ultima fraza a articolului, care au dorit sa fie cot-la-cot cu sustinatorii boicotului. Nu au reusit decat sa fie rusinos de fricosi, adica BOI COT la cot cu cei ca ei.

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  Stimata redactie.
  Va multumesc anticipat pentru publicare. Militarii romani trebuie informati din surse diferite…………..
  IN CADRUL SERVICIULUI EXTERN ROMAN ACTIONEAZA FILIERA SIRIANA SI
  IN TRECUT CEA LIBIANA ! DAN VOICULESCU FINANTATOR , COLABORATOR
  SI CORDINATOR !!!

  Dan Voiculescu
  Servicile americane si israeliene se ocupa intens de acest personaj.

  Pe langa furtul banilor lui Ceausescu acest individ , extrem de periculos aflat de mult in atentia serviciilor occidentale pentru colaborare si sustinere financiara a terorismului international.
  Crescent firma unde a fost director DV a fost o intreprindere mixta condusa de serviciul extern si teroristii palestian .
  Cu alte cuvinte o intreprinderea privata a lui Ceausescu si prietenul lui de arme Arafat.
  Voiculescu in trecut si astazi este financiarul asa numitului departament arab.
  ADEVARATUL SEF AL SIE – este Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu
  IN DECURSUL 2011 AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika
  INTELEGERE SECRETA INTRE GUVERNUL ROMAN SI TERORISMUL INTERNATIONAL !
  IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC —TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI.
  Legatura se face prin Constantin Rotaru, omul care a fost, pana nu demult, numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României, a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Dan Voiculescu, ambii, punand la cale refacerea serviciului in formula Ceausescu.
  Pentru a intelege caderea lui Ungureanu si in viitor a lui Voiculescu trebuie sa ne intoarcem cateva luni in urma. Dupa primele salve ale razboiului civil serviciile occidentale au realizat ca servicile dictatotului Gadafi sunt o continuare a serviciului roman extern De la consilieri la anchetatori sunt toti arabi…. buni vorbitori de romana. Astazi realizeaza acelasi lucru despre serviciului sirian.
  SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN CONFLICT DESCHIS CU SERVICIILE OCCIDENTALE SI ISRAELIENA. RAZBOIUL ESTE DESCHIS ….CASTIGATORII SUNT CUNOSCUTI INAINTE !

 4. micutzul says:

  Eu nu inteleg, de ce spuneti ,, Contrar asteptarilor..,, ?
  Domnilor eu am facut doua contestatii la MAp. acum 1 an si patru luni. In legatura cu una am fost contactat de cei de la Casa de pensii acum o luna . Nu am nici un raspuns oficial.
  Am cateva propuneri
  1. Ministrul Apararii sa verifice cine a intocmit documentele necesare in vederea inaintarii in grad pentru politicieni si cine a inaintat propunerea catre ministr ( e clar ca la ordinul lui, dar cineva si/a incalcat onoarea si demnitatea de militar doar pentru scaun).
  2. Sa se formeze o unitate speciala pentru Afghanistan, sa fie concentrati toti cei inaintati in grad ,, fara stiinta lor,, si trimisi acolo. Sase luni.
  Cine nu se prezinta sau pleaca de acolo sa fie declarat dezertor.
  Este o jignire adusa tuturor celor care au muncit o viata pentru a ajunge la grade de general sau colonel. Este o jignire adusa tuturor militarilor de cariera .
  Cei vinovati sa raspunda iar in Regulamente sa se specifice clar ca nu pot fi inaintati in grad decat militarii de cariera sau rezervistii in urma …..

 5. vali says:

  MILITARII ROMANI SUNT RECUNOSCATORI , PREAIUBITULUI SI CINSTITULUI BISNITAR SECURIST TRAIAN BASESCU , PENTRU TAIEREA SALARIILOR PE 6 LUNI SI NEREVENITE DUPA 2 ANI SI PENTRU DESFIINTAREA LEGII PENSIILOR MILITARE DE STAT-UNICAT IN LUME, NEAPLICAREA LA 01.01.2011 A COR CU GRUPA 0 , IN BAZA INTELEGERII SCRISE A ADERARII TARII LA NATO SI TRANSFORMAREA REZERVISTIILOR MILITARI IN SIMPLI CIVILI, CONCOMITENT CU AVANSAREA CONTRAR PREVEDERILOR LEGALE A PESTE 800 DE OFITERI SUPERIORI SI LA SECRET TOTAL A PESTE 1000 DE GENERALI DESPRE CARE NU SE FACE NICI O VORBIRE.
  CEAUSESCU IN 25 DE ANI A AVANSAT 3 GENERALI DE ARMATA IAR BASESCU IN 7 ANI A AVANSAT 27 DE GENERALI DE ARMATA . CATE ARMATE ARE ROMANIA ???, CAND EFECTIVELE AU FOST DECIMATE PNTRU INTEGRAREA IN NATO????NU SE FACE NICAIERI VORBIRE DE CEI PESTE 1000 DE GENERALI IN REZERVA , AVANSATI DE BASESCU SI CE FOLOASE PRIMESC , DEOARECE NUMAI UN FRAIER POATE CREDE CA TOTUL ESTE “ONORIFIC”. DACA E VORBA DOAR DE ONOARE IAR O GALEATA DE COLONEI AU AJUNS O DEZONOARE , DE CE NU AU GASIT ALTE MANIERE SI MASURI DE RECOMPENSARE A LATRAILOR ???

 6. indisciplinatu says:

  Procentele spun totul despre cum a reusit acest derbedeu-e vorba de basescu- sa ne divida. Pai ar fi trebuit 100% sa voteze DA,..inca sunt multi masochisti printre activi,..adica le taie drepturile salariale, ii baga in legea unica de pensionare si ei inca il mai vor pe nenorocit???…

 7. micutzul says:

  Gradina Domnului e mare si multi ii sar, inca, gardul !
  Chestia cu ,,… Cred ca eu te/am facut chestor, nu ?…,, Spune multe despre cum se pune problema inaintarilor in grad.

 8. Dar says:

  luati nebunul de aici ! Il cauta ecarisajul american!!

 9. vali says:

  TOTI ROMANII CARE AU VOTAT IN 2012 LA REFERENDUM VOR AVEA DOSARE PENALE DE “COAUTORI LA LOVITURA DE STAT” INDIFERENT CA AU VOTAT DA SAU NU. PARCHETUL GENERAL A LUAT CU JAPCA LISTELE , TOCMAI PENTRU A FI COPIATE SI VA INCEPE ACTIUNEA NATIONALA DE CONDAMNARE A TUTUROR CELOR CARE AU FOST LA VOT, DIN ORDINUL PREACINSTITULUI SI A MULTPREAIUBITULUI FIU AL POPORULUI ROMAN, BISNITARUL SECURIST AJUNS PRESEDINTE PE VIATA TRAIAN BASESCU.

 10. Schwartzkopff says:

  nu toti romanii care au votat…. ci romanii care au fraudat la referendum… gen marile puncte turistice (recte sate) din Teleorman, Olt, Vrancea….

 11. Ionel N. says:

  Bai nea Vali, unii chiar au votat cu fostul, cu ei ce ai?