Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militarii români răniţi în Afganistan se recuperează foarte bine

militari romani in Afganistan-foto-gazetadecluj

militari romani in Afganistan-foto-gazetadecluj

Ministerul Apărării naţionale anunţă într-un comunicat că “starea de sănătate a militarilor răniţi în data de 25 septembrie a.c., în Afganistan, aflaţi la Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania, evoluează foarte bine”.
Militarii sunt sub supravegherea unei echipe medicale complexe şi sunt asistaţi de un medic al Forţelor Terestre Române, care deţine şi funcţia de ofiţer de legătură cu unitatea medicală americană.


“În aceste zile, militarii au alături membrii de familie, care au făcut deplasarea în Germania prin grija MApN, pentru perioada 5 – 9 octombrie”.

Sublocotenentul Oprea Florin urmează să se întoarcă în Teatrul de Operaţii din Afganistan pentru a continua misiunea, iar evoluţia stării de sănătate a plutonierului Romilă Eduard şi a caporalului Neagu Marcel este favorabilă.

Sursa: comunicat de presă MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.