Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Militarul de la UM 1518 din Prundu Bârgăului a murit în urma unui infarct

Medicii legişti au stabilit că militarul din Prundu Bârgăului care a murit, luni 9 martie, în timpul serviciului de gardă la UM 1518 din Bistriţa-Năsăud, a suferit un infarct miocardic, cauza acestuia fiind o insuficienţă respiratorie.

Medicul legist Ioan Pintea de la Serviciul de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud a declarat, marţi, că în urma autopsiei s-a stabilit că bărbatul a murit ca urmare a unui infarct miocardic.

Potrivit Biroului de Presă al Parchetului Militar Cluj, sergentul major Cristian Hangan (32 de ani) a a fost văzut de către colegi luni, în jurul orei 6.00, “în perfectă stare de sănătate”. O oră mai târziu el a fost găsit mort în post.

Cristian Hangan era sergent major şi lucra de unsprezece ani la UM 1518.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Militarul de la UM 1518 din Prundu Bârgăului a murit în urma unui infarct”

 1. DE CE BAL says:

  Cui ii mai pasa de starea de sanatate si stresul militarului roman?
  Poate lui Adrian Nastase si lui Crin Antonescu – contracandidatii lui Basescu, de care actualul presedinte se cam teme – care ar putea sa ceara in direct, la o ora de mare audienta, pe un post de televiziune, STAREA MORALULUI ARMATEI ROMANIEI.
  Este la pamant! Nu pe mare, cu gandul, ca amiralul dr. Gheorghe Marin, preocupat doar sa nu streseze Cotroceniul.
  Obidita armata…
  Acum, ati inteles “de ce bal” avem parte?
  Cel al indiferentei – la nivel national.