Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministerul Apărării – o instituţie democrată

Ca să demonstreze faptul că este o instituţie democrată, pe site-ul său, al MApN-ului,a apărut următoarea ştire: Militarii îşi exprimă deschis nemulţumirea faţă de reducerea veniturilor cu aproximativ 20%.
Mai exact, pe adresa electronică http://www.mapn.ro/armatatv, doritorii pot viziona un scurt video-reportaj realizat la un antrenament desfăşurat de forţele pentru operaţii speciale pe malul Dunării, în această lună.

În scurtul reportaj unul dintre cei care se antrenează (omul îşi menţionează şi numele şi gradul) îşi exprimă atât îngrijorarea, cât şi nemulţumirea faţă de noua decizie a Ministerului de a tăia unele sporuri.

Mai mult chiar, reporterul, angajat al MApN-ului, continuă: “Dacă vorbim de forţe speciale şi operaţii speciale, mi se pare corect ca, fie şi în vremuri de criză, şi plata trebuie să fie una mai specială.

Iar reporterul încheie:
“Şi, revenind la bugetarii de lux, nu îi veţi întâlni aici, pe malul Dunării!”

Sursa: www.mapn.ro/armatatv

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Ministerul Apărării – o instituţie democrată”

  1. Ando says:

    Procentul de 20 la suta mentionat este o abureala. In realitate cei nemultumiti reprezinta peste 85% si asta cu indulgenta.

  2. OBAMA says:

    Oare carui marinar a telefonat amiralul suprem enervat de initiativa neaprobata de domnia sa? Si pe cine va schimba?

  3. Schwartzkopff says:

    Foarte tare!!! Am aflat ca bugetarii de lux nu stau in apa pana la gat ca castorii (n-am putut evita cacofonia). A indraznit omu’ sa vorbeasca liber o secunda si …. ce armata democrata avem. Nici macar nu avem nevoie de o armata democrata ci de insi care sa vorbeasca in numele ei cu subiect si predicat, cat mai liber astfel incat asemenea “indrazneli” normale sa nu fie exceptia.