Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministrul Apărării din Laos – mort într-un accident de avion, alături de alţi 4 oficiali

Ministrul Apărării din Laos, alături de alţi 4 oficiali au murit într-un accident de avion în nordul muntos al ţării, potrivit autorităţilor thailandeze, citate de AFP şi MEDIAFAX.

Secretarul general al Ministerului thailandez al Apărării, Nipat Thonglek, a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident tragic de către autorităţile militare din Laos.

Avionul avea la bord circa 20 de persoane, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului thailandez al Afacerilor Externe, fără să facă precizări cu privire la circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Sursa: AFP, MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ministrul Apărării din Laos – mort într-un accident de avion, alături de alţi 4 oficiali”

  1. nebunul satului says:

    Probabil ca ministrul ala s-a crezut independent si nu a executat vreun ordin al iluminatilor cum a facut si conducerea Poloniei la Katin .Atunci avioanele au ”mici probleme ”care rezolva situatia si totul revine la normal.