Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministrul Apărării: Grupul parlamentarilor independenţi susţine legea pensiilor, cu amendamente pentru militari

Aflat la o întâlnire cu pensionarii militari şi reprezentanţii Sindicatului cadrelor militare disponibilizate din garnizoana Buzău, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a declarat după întâlnire că grupul parlamentarilor independenţi, al căror şefie o pretinde, va susţine legea pensiilor, dar cu amendamente pentru pensiile militare.

“Există un trend pozitiv pentru Armata română. Toate categoriile sociale, toţi pensionarii merită respectul tuturor, dar se pare, şi sunt în asentimentul opiniei publice, că mai există o categorie de socială care mai are un contract în plus cu ţara, jurământul faţă de ţară chiar cu preţul vieţii, iar aceşti oameni mai şi mor”, a spus Oprea.

Ministrul Apărării Naţionale a subliniat că încearcă întotdeauna să se ţină de cuvânt. “Mă voi bate în sensul bun al cuvântului pentru pensiile acestor oameni, care merită respectul întregii societăţi şi au dovedit că sunt respectaţi”, a punctat Gabriel Oprea.

Cu alte cuvinte, slabe speranţe din partea aşa-zisului grup al independenţilor (parlamentarii trădători din alte partide n.r.) să se implice activ în susţinerea amendamentelor pentru pensiile militare. Ei îşi vor susţine interesele proprii după cum ne-au şi demonstrat.

Reamintim că ministrul Apărării a anunţat că îşi va da demisia dacă pensiile vor fi afectate de noua lege unitară a pensiilor. Mai reamintim că ministrul a mai afirmat şi anterior adoptării bugetului de stat că dacă MApN nu va primi un buget corespunzător îşi va da demisia. În prezent bugetul votat al MApN este de aproximativ 1,3% (procentul asumat prin Tratatul de aderare la NATO este de 2,38%), cifră sub minimul necesar pentru îndeplinirea sarcinilor asumate.

AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

27 Responses to “Ministrul Apărării: Grupul parlamentarilor independenţi susţine legea pensiilor, cu amendamente pentru militari”

 1. altfel says:

  Cine l-a crezut cand a zis ca-si da demisia daca legea pensiilor ii afecteaza pe militari, sa se traga singur de urechi in fata oglinzii!

 2. voinea says:

  Va intrebati de ce nu are Armata bani pentru pensiile militarilor?
  Haideti sa facem o mica socoteala:
  -Afacerea Mig 21 =1 miliard dolari;
  -Vietile aviatorilor motri= neprecupetite;
  -Despagubirile catre familiile pilotilor morti= milioane de dolari;
  -Afacerea Azur =50 milioane +comisioane;
  – Afacerea fregate = 600 milioane + cheltuielile de modernizare si mentenanta;
  -Intretinerea trupelor in teatrele de operatii=ne va spune dl.Oprea;
  -Despagubi rile catre familiile militarilor morti in teatrele de operatii sau raniti=milioane de dolari;
  -Contributia la NATO;
  -Summitul NATO =35 de milioane euro;
  -Facilitatile acordate NATO= ne va spune tot dl.Oprea.
  Toate acestea au grevat bugetul Armatei pe multi ani de zile.Iata de ce Armata nu are bani nici pentru modernizarea armamentului si nici pentru pensiile militarilor.
  Pe buna dreptate stai si te intrebi ce a adus NATO pentru ROMANIA ?
  -armament modern- NU;
  -morti si raniti- DA;
  -cheltuieli suplimentare incomensurabile-DA;
  -transf ormarea ostasului roman in carne de tun ieftina pe teatrele lor de operatii-Da;
  -doliu si jale in multe familii de romani – DA;
  -nesiguranta zilei de maine pentru pensionarii militari -Da;
  -mai multa securitate in disputele cu vecinii= DA.
  In asteptarea raspunsului maimarilor MApN va las pe dumneavoastra sa judecati.Principalul vinovat pentru aceasta stare de lucruri este clasa politica mafiota imbogatita prin rapt ordinar ,care a pus mana pe puterea politica prin acel vot uninominal schiop transformat in vot pe liste de partid in proportie de 90%.Vinovati suntem si noi pentru ca am permis acest lucru.Sper ca la alegerile din 2012 sa ne vina mintea la cap si sa nu mai permitem acestor nemernici imbuibati sa mai patrunda in Parlament.
  Dl.OPREA sa fie un ministru luptator, sa se bata pentru drepturile militarilor ,nu sa-si dea demisia la prima adiere de vant.Din tot ce a facut pana acum nu ne-a demonstrat ca-l doare sufletul de soarta militarilor.De ce nu scoate CARTEA ALBA A APARARII , asa cum a promis , in care sa demaste afacerile mafiote din ARMATA?Este cumva implicat intr-o parte din ele?
  Cu stima si speranta,
  col(r)ing.Voinea Ion

 3. RALUCA says:

  nu at fii mai bine sa-i duca pe pensionarii militari la Katin s sa-i impuste?

 4. stefan says:

  rugam sa se tina cont si de pensiile de urmasi sau sa ne impuste pe noi ca si asa de 3 ani pensiile sant gheata bocna,se rasucesc aceea in mormant nand aud de modificarea pensiilor militare doamne fereste

 5. stefan says:

  si cerem respect ei noi urmasii

 6. Nimeni says:

  @ Altfel: EU NU! Dar cu toate astea m-am tras de urechi… doar aşa ca să îmi revin.

 7. nicolae says:

  Daca dl. ministru Oprea a declarat ca grupul parlamentarilor independenţi, a căror şefie o pretinde,va sustine legea pensiilor , dar cu amendamente pentru pensiile militare, in sensul acceptarii principiului contributivitatii , neutilizat si nepracticat niciunde in lume, inseamna ca cei care au crezut ca un fost militar, ajuns parlamentar, nu are datorii fata de cei care l-au facut ministru s-au inselat amarnic ! In toata lumea asa -zisa pensie a militarilor , mai corect renta, se calculeaza in functie de ultima solda si se plateste de la bugetul de stat . Din ratiuni evidente ! Nu poti abandona un om cu o cariera militara intre 14- 65 ani , non-stop la dispozitia natiunii, cu restrangerea unor drepturi si libertati cetatenesti care nu-i permit legal sa aiba alte venituri, in afara soldei, la o pensie (renta) mai mica cu o treime fata de ultima solda !!! Decat din ratiuni si obligatiuni antinationale !

 8. voinea says:

  Filiala 1,sector6 a SCMD este pregatita.Mesajul a fost transmis prin lantul de alarma la toti membrii, asteptam sa ni se comunice orele de incepere luni si marti.Sunt curios ce fata va face fostul nostru coleg transmisionist col(r) Dobra senatorul care ne-a tradat interesele si a votat pentru aceasta lege aberanta in comisia pentru aparare a senatului, cand va da ochii cu noi.I-am pregatit niste mesaje pe masura gestului sau mizerabil.
  Cu stima si speranta,
  Col(r)ing.Voinea Ion

 9. Marinarul says:

  Tare ma tem ca nu exista decat o solutie: O ADEVARATA REVOLUTIE, NU CA AGLOMERATIA DIN 1989 DIN CARE TOT ARMATA A IESIT SIFONATA!

 10. general says:

  dl.marinar.subscriu.meriti nota 10 cu felicitari.

 11. ionut pelican says:

  Vedeti ce se intampla in Bosnia cu veteranii?Guvernul sa ia aminte…

 12. general says:

  numai ca aia au sange kakii.noi suntem niste gargaragii si chiar gargara o facem cu frica.

 13. BARABA says:

  @general-ASTEPTAM sa iei d-ta comanda.vorba d-luiVOINEA asteptam semnalul si venim ca suntem gata cu masinile mici[ridicolul ar trebui sa aiba totusi o limita]

 14. BARABA says:

  pentru cei care nu stiu;aseara prim-m.i-a chemat la o discutie pe D>SEITAN,OPREA SI TOTI CEI DIN SRI SIE ETC.au discutat pana tarziu pe seama pens. militare. asteptati sa vedem rezultatele, incetati cu jignirile si injuraturi la adresa oficialilor. nu obtinem nimic in acest mod.

 15. CRISTIAN says:

  Sa inteleg ca actiunile ANCMRR au fost sunt si vor fi mai … diplomatice pe tema drepturilor militarilor . Si amenintarile sunt bune .. dar in limita bunului simt pe care militarul il are in sange .

 16. rdancuta says:

  Domnului Baraba,

  Este pentru ultima oara cand va avertizez ca in cazul in care mai postati comentarii cu cuvinte injurioase sau vulgare va voi bloca accesul la postarea pe acest site. Indiferent de pseudonim si de continutul comentariului.

  Redactia

 17. BARABA says:

  @rdancuta-pot sa stiu si eu de ce postarea lui RALUCA rezista bine merci?dupa umila mea parere ESTE INCITARE LA GENOCID-sau asta nu va deranjeaza?amenintarea cu cenzura ma cam irita;macar sa fie justificata.O seara buna

 18. ADRIAN says:

  Azi ministru apararii are o intalnire cu ANCMRR-CONSTANTA la Academia Navala pe tema exclusiva a Legii pensiilor.Au fost anuntati peste 500 de cadre in rezerva.Nu cunosc daca a fost invitata si presa.Vom trai si vom vedea ,cu ce vine si cu ce pleaca domnul minister…

 19. Marinarul 2 says:

  Trebuie sa trecem de la protestele statice la proteste mai active .Daca Boc ne-a pus in aceiasi oala cu cei care au tras la saiba ,cu profesorii,etc. ,presupun ca militarii activi ,care vor fi si ei lezati de aceasta lege aberanta a pensiilor ,pot face greva ,pot sa-si faca sindicat ptr. apararea drepturilor lor,pot deveni intreprinzatori,pot sa aiba si alte joburi,etc.Trebuie sa le deschidem ochii si celor activi.Militari din toata tara uniti-va! Va propun sa inventariem posibilii participanti la o demonstratie de protest,sa mobilizam oamenii sa imbrace haina militara de la naftalina si sa ne adunam in fata parlamentului pentru a protesta impotriva acestui guvern tradator de tara.Si asta pana nu este prea tarziu.Daca legea va trece de camera deputatilor ,va fi promulgata de Basescu ,dusmanul nr. 1 al armatei,si nu se va mai putea face mare lucru.Nu am incredere nici in cei din opozitie care una vorbesc la televizor ptr. a castiga capital electoral si alta au facut si vor face la vot.Activati mai mult filialele din judete .Luati legatura fiecare cu colegii ,stiindu-le nr. de telefon si atrageti-i in sindicat .Foarte putini urmaresc pe internet si nu cunosc actiunile noastre.Cred ca trebuie sa facem o notificare pe care sa o trimitem la NATO, care sa cuprinda bataia de joc de buget alocat armatei, problema pensiilor militarilor, problema salarizarii militarilor si propaganda negativa facuta de actuala guvernarea tarii ,inclusiv de presedinte ,la adresa armatei romane . Oare nu-si dau seama ca ce fac ei acum tine de siguranta nationala ? Ce stat si-a mai ponegrit propria armata?Poate cineva ,candva, va actiona in instanta pe acesti tradatori de neam! Daca BOC nu-si da seama ca in urmatorii ani nu vor mai fi voluntari care sa serveasca tara in armata,oare cei cu scaun la cap din parlament si din tara au cazut si ei in plasa acestui aparat diabolic de manipulare al lui Basescu?Oare cine crede ca numai pensiile peste
  3000lei vor fi micsorate ,cand baza de calcul este aceiasi pentru toata lumea?
  Ne prostesc in fata ,si…iertati-ma suntem prea usor prostiti.

 20. Marinarul 2 says:

  .Daca domnul Boc ne-a pus in aceiasi oala cu cei care au tras la saiba ,cu profesorii,etc. ,presupun ca militarii activi ,care vor fi si ei lezati de aceasta lege aberanta a pensiilor ,pot face greva ,pot sa-si faca sindicat ptr. apararea drepturilor lor,pot deveni intreprinzatori,pot sa aiba si alte joburi,etc.Noi nu avem nimic cu celelalte categorii sociale ,toate trebuie respectate,pentru ca toate sunt necesare unui stat,si nu trebuie ranite in demnitatea lor. Va propun sa inventariem posibilii participanti la o demonstratie de protest,sa mobilizam oamenii sa imbrace haina militara de la naftalina si sa ne adunam in fata Parlamentului si Guvernului pentru a protesta impotriva promulgarii acestei legi aberante.Nu am incredere nici in cei din opozitie care una vorbesc la televizor ptr. a castiga capital electoral, si alta au facut si vor face la vot.Activati mai mult filialele din judete .Luati legatura fiecare cu colegii ,stiindu-le nr. de telefon si atrageti-i in sindicat .Foarte putini urmaresc pe internet si nu cunosc actiunile sindicatului.Sugerez ca trebuie sa facem o notificare pe care sa o trimitem NATO, care sa cuprinda bataia de joc de buget alocat armatei, problema pensiilor militarilor, problema salarizarii militarilor si propaganda negativa facuta de actuala guvernare a tarii ,inclusiv de presedinte ,la adresa armatei romane . Oare nu-si dau seama ca ce fac ei acum tine de siguranta nationala ? Ce stat si-a mai ponegrit propria armata? Daca domnul BOC nu-si da seama ca in urmatorii ani nu vor mai fi voluntari care sa serveasca tara in armata,oare cei luminati din parlament si din tara, au cazut si ei in plasa acestui aparat diabolic de manipulare al actualei guvernari? Oare cine crede ca numai pensiile peste
  3000 lei vor fi micsorate ,cand baza de calcul este aceiasi pentru toata lumea?
  Ne prostesc in fata ,si…iertati-ma suntem prea usor prostiti.

 21. voinea says:

  PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

  Motiune de cenzura a cetateanului roman

  Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual.
  Programul “Ultima Spaga” este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.

  AJUNGE!
  Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca MIERCURI 19 MAI 2010 sa depuna bancnota regimului Basescu pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

  NE-AM SATURAT:
  – sa suferim noi ca sa prospere ei;
  – sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
  – sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
  – sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
  – sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
  – sa vedem militarii activi umiliti de comandantul lor suprem, iar cei in rezerva facuti nesimtiti de primul ministru si de alti ministri din cabinetul Boc;
  – sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public
  Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
  E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.
  SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

 22. MARIAN POPA says:

  Apel pentru prevenirea genocidului din România

  Dragi amici din Frăția Creatorilor, după cum știți, nici un membru al forumului nostru, începând cu mine, nu manifestă interes pentru vreo funcție politică sau administrativă din România ori din Uniunea Europeană.Noi suntem liberi întreprinzători,educați și motivați în spiritul cunoașterii științifice, creației de bunuri și valori utile, comportării morale.Facem însă parte dintr-o națiune de care suntem legați sentimental și juridic.Nu ne este indiferentă soarta majorității națiunii, nici direcția în care liderii politici vor s-o conducă.Din această cauză, apreciez că trebuie să declanșăm o acțiune de mare amploare împotriva genocidului pregătit de guvernanții români, la instigarea funcționarilor FMI.In acest scop, voi prezenta un Program alternativ de scoatere a națiunii române din criza economică, fără sacrificarea a milioane de vieți omenești și în spiritul justiției sociale în care noi credem.Fiecare creator din Frăție are datoria morală de a completa acest Program cu alte măsuri realiste și a-l distribui în mase, cât mai profund, prin metodele precizate la finele acestuia.Voi redacta Programul încât să poată fi printat, cu toate datele noastre de contact, astfel ca persoanele fizice și juridice care îl vor studia să ne poată găsi cu ușurință.

  CITEŞTE, ANALIZEAZĂ, MULTIPLICĂ ŞI DĂ MAI DEPARTE!

  http://www.drumulinvingatorilor.ro
  Forum:Frăția Creatorilor

  P R O G R A M
  de prevenire a genocidului din România

  http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/profiles/blogs/apel-pentru-prevenirea

 23. INCORUPTIBILUL says:

  Din comunicatul de intoxicare al presedintelui SCMD transmis pe 13.05:
  In ceea ce priveste relatia cu partidele politice, reafirmam echidistanta SCMD, care are printre membrii de sindicat si membri sau simpatizanti ai tuturor formatiunilor si partidelor existente, inclusiv ai UDMR (DOMNULE DOGARU CHIAR NE CREZI PROSTI PE TOTI? DE CE NU SPUI CUM IN BIROU LA DOMNUL CONSILIER PARLAMENTAR MONAC – INTAMPLATOR ACELASI CU SECRETARUL GENERAL- ATI TICLUIT IMPREUNA CU HREBENCIUC SI VOICU “NASTEREA” SINDICATULUI?). Celor care nu inteleg acest lucru, le reamintim ca singura interdictie pentru un membru de sindicat este aceea de a nu face parte dintr-un alt sindicat. In plus, ca militari (CARE MILITAR ESTI MAI FRATE?), trebuie sa intelegem ca este mai mult decat util sa avem membri in toate partidele din tara si daca se poate si din strainatate (AICI AVETI PERFECTA DREPTATE UM POTI SPIONA FARA INFILTRARE???) , pentru a avea acces rapid la informatiile care ne privesc si pentru a putea contracara la fel de rapid orice actiune initiata impotriva noastra, a Tarii sau a natiunii noastre (DOMNULE ESTI TARE PARANOIC DACA TE PUI PE PICIOR DE EGALITATE CU TARA SI NATIUNEA. P.S. AI GRIJA CU MANIFESTARILE DE LA MITINGUL DIN 19.05- SUNTEM CU OCHII PE TINE IMPOSTORULE CARE DORESTI SA ATRAGI MILITARII IN ACTIUNI AVENTURISTE.)

 24. Mărin Juvete says:

  Cu riscul de a nu fi din cale afara de elegant, nu ma pot abtine sa nu ii transmit lu’ Incoruptibilu: amice, fara suparare, da felul cum vorbesti la persoana a 3-a plural (“suntem” cu ochii pe tine..) si alte tipare, pe mine m-au convins. Esti un biet rahat securist de rit basescian. Prin rahat, bineinteles, io ma refer la felul acela de mancare, impruimutat de la turci. Doara nu credeati altceva!

 25. g.HAMANDIA says:

  UNDE ESTE SINDICATUL MILITAR/?uNDE ESTE VOINEA ,DOGARU,PRICINA,NELASIELENA:UNDE SUNT COLONEII SI GENERALII?

 26. lucius says:

  BLA, BLA, BLA,
  Iata ca pe langa dl. Voinea (cu pregatirile lui, asteptand semnalul, etc.), sindicatul cadrelor militare in rezerva (cu MARILE actiuni din justitie) si MAREA CACEALMA denumita FMR (cu MARELE MAESTRU Gropan Nicolae), toti nefacand altceva decat sa dea din gura astfel incat sa ne adoarma pe noi cei multi si creduli, a mai aparut cineva la orizont: Marian Popa cu FRATIA CREATORILOR.
  Nene, cu fratia ta cu tot, nu vrei sa ne lasi pe noi in pace si sa-i CREEZI si sa-i INFRATESTI pe cei enumerati de mine, mai sus?
  Chiar crezi ca eu pun botul la tot ce scrieti voi? Asa cum am mai spus-o si celorlalti, v-o spun si dvs: Nu mai apareti ca ciupercile dupa ploaie cu tot felul de programe si nazbatii de copii needucati.
  Nu ati luat nici o atitudine concreta in ceea ce ne priveste pe noi, militarii, sunt numai vorbe, promisiuni si multa, multa, multa … INTOXICARE.
  Va intreb pe dvs. toti cei enumerati de mine mai sus: de cate ori i-ati chemat pe pensionari, sa le prezentati situatia la zi si sa-i intrebati ce facem: iesim in strada sau nu … si ce alte cai de atac mai avem.
  Da, este foarte bun cuvantul ATAC, pentru simplul motiv ca ceea ce face statul vis-a-vis de noi se numeste ATAC LA DEMNITATEA SI ONOAREA MILITARULUI, A ARMATEI la modul general. Dar se pare ca pentru dvs. nu prea este, va identificati perfect cu acest “stat”, mimati o lupta sindicala … demna de toata mila, iar prin asa zisele actiuni ale dvs. nu faceti altceva decat sa va identificati perfect cu anumiti lideri sindicali din viata civila.
  Mai concret spus, sunteti mana in mana cu statul, cu puterea cu acest guvern (daca se poate numi astfel), cu acest partid.
  Si ca sa inchei: Pana cand nu veti avea actiuni ferme si concrete (nu sporovaiala adormitoare), pentru mine nu reprezentati nimic altceva decat niste IMPOSTORI care vin sa completeze scena politica si sindicala din Romania.

 27. giuliano57 says:

  Mai Lucius-Fuscus ca si Incoruptibilul-corupt, ma voi de unde a-ti mai aparut asa deodata, ma? pe unde v-a tinut ascunsi seful vostru Pinochio-Chiorul de sunteti al dracului de dezorientati si de bezmetici, ma? Voi pe ce planeta ati trait ma, sau aveti orbul gainilor? dar se stie ca cei ca voi care lucrati din ,,umbra” sau ,,in umbra” foarte greu va reveniti cind dati de lumina… si.. mai ales de luminita de la capatul tunelului. Ma cavalerii lu ‘Peste voi nu realizati ma unde a ajuns tara asta si in ce saracie lucie traiesc cetatenii acestei tari? voi ce fel de patrioti sunteti ma, voi nu sunteti ma in slujba poiporului ci a unei camarile aflate vremelnic la putere si care mai devreme sau mai tirziu va plati pentru ceea ce au facut si odata cu ea veti plati si voi slugile lor ordinare care ii ajutati sa se mentina la putere si sa isi bata joc de noi cei multi si poate uneori si mai prosti. Va dau un sfat : feriti-va de revolta celor multi si prosti. ma daca sunteti voi doi asa de bine intentionati iesiti ma la vedere , spuneti-va identitatea, gradul, situatia de activ sau inactiv, adresa, telefonul sa vedem daca aveti curajul si sa va si credem.Altfel sunteti doi saltimbanci amariti care nu stiti sa lucrati nici macar la minim fata de cum va cer sefii vostri, sunteti doi nemernici si imbecili care habar nu aveti pe ce lume traiti si mai sunteti doua slugi de tot risul. Poporul va plateste sa-l aparati nu sa-l subminati si sa-l atacati din interior. Dati-va nene demisia din structurile statului si atunci va puteti pune in slujba gastii care suge singele poporului si sa va plateasca EI cu citi arginti doresc.
  Cit priveste sindicatul si ceea ce face acesta pentru membrii sai nu este treaba voastra mai ales ca sunteti doi diversionisti activi, si se vede de la o posta dupa cum scrieti si atacati, nu mai incercati sa-i atitati pe cei care nu s-au inscris inca, dar va spun eu ca in curind or sa vina cu miile dupa ce vor simti pe pielea lor manipularea si minciunile voastre. Voi doi ce a-ti facut concret, practic pina in acest moment ? pentru a ne apara drepturile, hai laudati-va macar si cu vorbe daca cu fapte nu aveti cu ce. Este mai simplu sa darimi decit sa construiesti, nu ? Cum este metoda cea mai simpla si la indemina a guvernantilor sa ia 25% de la bugetari si 15%de la pensionari pe care au adoptat-o . dar de ce nu aplica si metoda cea mai simpla de prosperitate : sa nu mai fure din averea tarii si de la noi ? pai simplu : ca trebuie sa plateasca niste tradatori ca voi. Ia mai duceti-va voi la fratii vostrii INDEPENDENTII si lasati-ne pe noi in pace ca stim ce avem de facut. ADIO SI_UN PRAZ VERDE SPIONILOR DE DOI LEI!