Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministrul Duşa consideră că fondurile alocate pentru parada de 1 Decembrie “nu sunt prea mari”

repetitii parada militara. foto dcnewsPrezent în Piaţa Arcului de Triumf, pentru a asista la repetiţia generală pentru parada militară ce va fi organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României,Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a fost întrebat dacă “fondurile alocate pentru organizarea acestui eveniment nu sunt prea mari”.
Întrebarea a fost pusă în contextul în care Guvernul a alocat peste 1 milion de euro pentru organizarea paradei şi ceremoniilor militare, suplimentând, din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia sa, bugetul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, SPP şi SRI, potrivit MEDIAFAX.

“Cred că atunci când e vorba despre Ziua Naţională şi Marea Unire a românilor, chiar dacă parada este un pic mai deosebită, efortul financiar nu este prea mare. Am aprobat un program de măsuri în guvern ca sărbătoarea naţională la 95 de ani să fie onorată de instituţiile statului, mai ales de instituţiile de securitate naţională, aşa cum se cuvine şi e normal să fie aşa”, a spus Mircea Duşa în scurta sa declaraţie.

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

12 Responses to “Ministrul Duşa consideră că fondurile alocate pentru parada de 1 Decembrie “nu sunt prea mari””

 1. vlad says:

  va fii foarte frumos ,, domnule dusa . dar va rugam sa vedeti dece in parlament nu se discuta si despre discriminarile facute in amata asa cum se discuta la grupa 1 pentru civili .. noua celor care am putea iesi la pensie fiind in rezerva , someri ,dar indeplinim varsta nu nu se iau in considerare adeverintele avute inaunte de 2001 , cu grupa 1 acum speciala , si nici anii lucrati pana a pleca in armata si pana a fii activi in armata ,, ce facem ca apar mereu legi peste legi si noi astia din 1995 si pana in 2001 ,, ne pierdem dreturile? sa ne fii spus atunci cineva ca sa sim ce facem acum va rugam sa ni se recunasca toate drepturile castigate pana in 2001 rrevedeti discriminarea din legeaxc263

 2. atata poate el intelege says:

  Stefan Gheorghiu e doar pentru politruci.Astia nu au decat un neuron..

 3. anonim says:

  Concret, fondurile nu sunt mari, are dreptate ministrul. Ce inseamna 1 milion de euro pentru unul ca nea jiji spre ex? Bani de buzunar ! Sau pentru multi altii de teapa lui ! Si niste sacose prapadite de acum cativa ani contineau mult mai mult ! E totusi Ziua Nationala ! Ziua Marii Uniri !

 4. indisciplinatu says:

  Am ajuns sa ne fie tarseala sa ne sarbatorim propria sarbatoare nationala??? Am ajuns ca un ministru al apararii sa raspunda unei asemenea intrebari cretine???…da’ putea sa coste si 10 milioane de euro, care-i problema, bai acestia???
  Toate secaturile au ajuns sa puna intrebari care mai de care mai “savante’, vezi doamne mai usor cu cheltuielile de la buget, ca alea de la CEC nu se pun….am vrut democratie si s-a ales prafu’ de ea!!!!

 5. elis says:

  Ma, tembelule, du-te la Alba-Iulia unde deja au ajuns TOV. dogarele, TOV. macovei, TOV. comaneci, TOV. caloian etc. Du-te, ma, la politrucii astia, la secretarii astia de partid si utc si pupa-i in dos. Vezi ca dogarele deja explica, pe zeci de pagini, cum v-a papat banii. Cine scrie atat, cand putea explica in cateva randuri, are ceva de ascuns… banii in care si-a bagat mana pana la cot. Du-te, ma, la astia care au academia de comanda prin echivalare cu stefan gheorghiu sau care si-au obtinut functiile (ei fiind efectiv retardati, nu buni de numit in functii) intrucat sotiile au fost colege (poate si altceva) cu unii care au fost ministri ai apararii ( profesori tot la stefan gheorghiu ). Nu vezi, ma, mocirla din jur. Macar taci ca de facut n-ai facut nici tu nimic. Armata Romana nu este nici cloaca de generali, dupa cum nici sleahta celor care dau spagi pentru a merge in teatrele de operatii sau pentru a-si cumpara functii, desi nu-i recomanda nimic pentru aceasta. Armata Romana este altceva (MAI PROFUND SI MAI INALT), dar este inutil sa ti se explice ca nu poti pricepe.Era bine sa taci, macar la ziua Romaniei, cinstita doar de Armata sa (asa decimata cum este ea si murdarita de cei aflati in functii inalte care-si iau case sau isi aranjeaza odraslele). Dar Armata nu este a generalilor si, incet-incet, se vor duce naibii si astia. In urma ce vine ?! La fel de pupin.curisti. Si totusi, macar la ziua Tarii, invata sa taci si nu-i critica pe cei pe care, votandu-i, i-ai adus la putere. La multi ani, individule, si nu-ti port pica pentru ca nu ai respect pentru nimic. Dar TACI si bucura-te, daca sufletul tau mutilat mai poate simti bucuria.

 6. Dani says:

  Ce ai ma cu omul..?Esti cu capul..?

 7. ogiga says:

  Citeste postarea lui Elis, si taci.

 8. LA MULTI ANI ROMANIA.. LA MULTI ANI TUTUROR PATRIOTILOR says:

  Sa dea Domnul sa supravietuiti guvernatorului tradator de tara masa verde ,plagiatorului ,gazelor de sist ,cianurii RMGC, otravii de pe Flaminia ,Codexului aliumentar ,spitalelor[ adevarate bombe bacteriologice ] taxelor inumane si tot ce mai inventeaza guvernele impuse tarii de perciunati pentru a va extermina cu rapiditate .A si imnul Desteapta-te romane sa devina realitate iar romanii sa se trezesca cat mai au ramasite din tara asta bogata si frumoasa defrisata si praduita acum cu salbaticie .La multi ani spun doar romanilor cu dragoste de tara si cat mai putini ani politicienilor care ne-au vandut cu tot cu resurse naturale.

 9. indisciplinatu says:

  De ce sa tac…ca vrei tu???

 10. anonim says:

  Ura din tine te face sa vorbesti prostii.St.Gheorghiu nu a fost echivalat dupa 1990 cu scoala militara.ABSOLVENTII DE ACADEMIE MILITARA POLITICA pentru a beneficia de echivalare cu academia militara generala,azi Universitatea pentru aparare au fost obligati sa dea examene de diferenta.

 11. lute says:

  Da, aveau de facut si cate o harta, pe care au avut permisiunea sa o plimbe pe la colegii care stiau “cu ce se mananca” si, in rastimpurile de binete, acestia o vopseau corespunzator. Examene tot dupa principiul ca, daca nu-l calca tranvaiul, daca nu pierde “biscuitul”… tara comandant il face pe puiutul de cucut. Unii erau cu origine sanatoasa, altii turnau sanatos, altii scoteau frigiderele sefilor cu nota in varful pixului din starea de subdezvoltare…

 12. ANONIM says:

  Ori te simti cu musca pe caciula?Hotul,striga hotii.