Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministrul ucrainean al Apărării: “Armata ucraineană este aproape de victorie”

Ministrul ucrainean al Apărării, Valeri Gheletei, a declarat în cadrul unui interviu pentru BBC, citat de AGERPRES că “Armata ucraineană este aproape de victorie în operaţiunile duse împotriva insurgenţilor din sud-estul ţării”.
“Noi vom obţine victoria foarte curând”, a declarat Gheletei în interviul menţionat.
În acelaşi timp, ministrul ucrainean a subliniat faptul că “este absolut necesar ca forţele Kievului să preia controlul zonei în care s-a prăbuşit avionul malaezian, astfel încât luptele dintre armata ucraineană şi separatişti să nu împiedice investigaţiile experţilor internaţionali asupra cauzelor tragediei aviatice de la 17 iulie soldate cu 298 de morţi”.

Valeri Gheletei a adăugat că armata ucraineană a elaborat un plan pentru preluarea controlului asupra unei mari suprafeţe din zona prăbuşirii avionului malaezian;planul nu a putut fi pus în practică în contextul prezenţei la faţa locului a grupului de experţi şi observatori internaţionali”.

În acelaşi interviu pentru BBC, Valeri Gheletei a mai declarat că, “în pofida pierderilor importante suferite de separatiştii proruşi din estul Ucrainei, numărul acestora este încă destul de mare – în jur de 15.000″. Ministrul ucrainean a susţinut totodată că “insurgenţii continuă să primească noi întăriri din Rusia”.

Conflictul dintre armata ucraineană şi separatiştii proruşi din estul Ucrainei a făcut mai mult de 1.100 de morţi în cele peste trei luni de lupte, potrivit datelor ONU.

SUrsa: BBC, AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

14 Responses to “Ministrul ucrainean al Apărării: “Armata ucraineană este aproape de victorie””

 1. RoBort Deva Descartes says:

  Asea dreaghe Roby, nu te lasa ! Arata-ne tu 9 ce inzeamna sa fii un adevarat jurnalist de investigatii ! Eo eram ferm convins ca tu, ca un bozgor adevarat ce esti, vrei sa-mi furi Ardealul si, cand colea, tu te tii taman pe urma banilor lui Ceausescu, stransi din cotizatiile pecere, si sutiti de Voiculescu !
  Totusi, ai grija pe unde-ti scoti nipoanca la plimbare, ca securistii astia romanesti nu-s ca febeistii aia ai tai din SU ale A, de sa te bage doar in spital cu bataia ! Bagabontii astia autohtoni te fack iu la dinti urjent, de nici fecala de analiza nu mai ramane din tine !
  In rest…astept cu interes sa-ti vizionez lung-metrajele, la Cinema AFI, in 3D ! Si, eventual, sa-ti ciupesc 2-3 otografe !

 2. Marlon Juvet says:

  @Horvath – Pentru genul ăsta de afirmaţii, precum cea cu piloţii români mercenari din Libia în virtutea unor aşa zise contracte secrete Băsescu Gaddafi, alţii au atârnat la capătul unei funii, limbricule. Sper din tot sufletul că asta ţi se va întâmpla şi ţie, căcat în ploaie.

 3. Marlon Juvet says:

  D-le Dancuţă, v-am bârfit zilele astea cu un amic comun. Tipul rămăsese, nu ştiu de ce, cu o impresie bunicică despre dvs. Repet – nu ştiu de ce. Şi am avut grijă să-i schimb percepţia şi să argumentez……

 4. ROBERT HORVATH SUA says:

  STIMATA REDACTIE
  PENTRU O PERSOANA CARE A FOST IN ANCHETA UN AN JIMATE
  SI CARE A TRCUT PRIN FATA PLUTONULUI DE EXECUTIE
  SA FIE DECLARAT SECURISTT
  ESTE UN GEST CRIMINAL !

  DESPRE CAZUL MEU S-A SCRIS O CARTE DOCUMENT
  ” DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII”

  Scris VICTOR NICOLAE NY.

  NU MAI GLUMESC
  ACEST@PISOAR PARIZIAN
  TRBUIE TRIMIS LA PISOAR.

 5. Bre, …de unde PILOTI, si cu ce AVIOANE ???
  Ai vrut sa spui poloti de PLANOARE !!!
  PS :
  Mig-urile 21 au fost batute de F-4 Phantom ca pe fasole…

 6. doru says:

  Scurt Tu esti doar clona a lui ROBERT HORVATH si manipulezi la ordinul varanului Te-au mirosit baietii ce lichea esti.

 7. Si inca un lcru :
  Cica armata ucrainiana e aproape de victorie ( !!!)
  Adica : NICIODATA…
  RUSSIA S-A PUS PE FAPTE ! , nu vorbe…

 8. In curind va fi un razboi DECLARAT, intre o furnica care cere ajutor de la negrii, si un elefant.

 9. OSAKA says:

  Rh+…nu te lasa…

 10. ursu says:

  RH-ule, tu eşti t….. rău băi nene!

 11. ROBERT HORVATH SUA says:

  @ Ursu
  Nu ma pot ridica la nivelul inteligentei si intelectul al unui a………..

 12. MARCELLO MESSIAS says:

  Tampit-tampit, da’bun, bai nene ! Oricum, fata de majoritatea apevistilor de pe bloagele astea cazone, ale caror singure acte de cultura realizate in viata or fost zmangalirea semnaturilor pe ordinul de zi pe unitate, omul e parfum de parfum !
  Nu te lasa dreaghe Roby si arata-ne tu noua ce inseamna adevarata lupta cu sfortzele raului !

 13. sTOPs says:

  Te auzii prin CARACÂL cum îți bârfeai placa de bază, madărbordul, cu apostila FIRARMAMAMEALDRAC-DACĂTEMINT … dar de bârfești șî pi laCLUJ … Ț-OM DA DE LEAC CU … FAINOȘAG FRAI-MIU !

 14. Marlon Juvet says:

  Unii îmbătrânesc urât, din păcate.