Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministrul ungar al Apărării îi dă lecţii de performanţă managerială ministrului român al Apărării

Prezent pentru prima oară în calitatea de ministru al Apărării Ungariei la reuniunea miniştrilor apărării ai NATO, defăşurată săptămâna trecută la Bruxelles,  ministrul ungar al apărării, Csaba Hende, a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia şi-a expus luările de poziţie în cadrul reuniunii NATO.

Acestea au fost:

– Ungaria ar dori ca statele membre ale NATO mai bogate să contribuie mai mult la dezvoltarea capacităţii militare a Alianţei Nord-Atlantice, în schimb Germania ar dori reinstaurarea practicilor anterioare, potrivit cărora fiecare ţară membră a NATO să suporte singură propriile cheltuieli militare;

– Csaba Hende a solicitat o amânare din partea Alianţei Nord-Atlantice pentru finalizarea programului de planificare a apărării Ungariei;

– angajamentele luate de Ungaria nu au fost îndeplinite în totalitate, deorece promisiuniile făcute nu au fost în concordanţă cu posibilităţile reale.

Pe scurt, Ungaria a fost reprezentată corespunzător, a avut un punct de vedere clar exprimat şi vocea auzită.

În schimb ministrul actual al Apărării din România nu a participat, de când a fost numit în această funcţie, la NICIO reuniune NATO.

sursa: kossuth.hu

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Ministrul ungar al Apărării îi dă lecţii de performanţă managerială ministrului român al Apărării”

 1. O C V S T says:

  Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita; lipsa de moralitate si demnitate a conducatorilor de ce ne mira? Asa e poporul! ce am cules asta recoltam; ne plac “smecherii”, suntem mandri cand facem smecherii, nu ne tinem de cuvant, avem comportament de curve- scuze pentru aceasta “bresla” mult mai onorabila – desi tot in pacat este-decat alti membri asa zisi onorabili-si aici gasim si armata cu comportament dublicitar- nemuri proaste cu subordonatii si lingai cu sefii.Sa-mi scuzati sinceritatea ! Si eu sunt roman!

  Felicitari ministrului ungar pentru pozitie.

 2. micutzul says:

  Dragii mei, eu stiu asa, ca daca ai dat examen si ai absolvit un curs, nu trebuie sa mai faci acel curs. Cei care nu au fost prezenti au absolvit acel curs, cu exceptia unuia. Mai stiu ca daca nu ai suficienta scoala ( clasa), nu esti primit in treptele superioare. In ce situatie este al nostru? Sau nu stiau aia ce sa faca cu o caruta de stele, care ar fi umbrit orice general american. Ca aia amaratii habar nu au sa conduca o armata. Deci al nostru nu se cobora la nivelul acela…..

 3. micutzul says:

  Méltóság és súlyossága mindig megáll a román határon. Mintha a föld átkozott. Ne mondd el senkinek, hogy nem magyarok szivárog. Új trükköket, és csak amikor már nem, hogy az emberek fel kezét a zsebében. Felséged jól.