Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Misiune umanitară a unei aeronave C 27 J Spartan

C27 J Spartan

Potrivit un comunicat de presă al MApN, o aeronavă C 27 J Spartan, aparţinând Forţelor Aeriene Române, a decolat în dimineaţa zilei de 12 septembrie, în jurul orei 8.30, către Franţa. Misiunea are drept scop repatrierea a nouă cetăţeni români răniţi în accidentul de autocar produs în data de 2 septembrie pe autostrada A8, în sudul ţării.

La bordul aeronavei militare, condusă de comandorul Viorel Pană, pilot, şi căpitanul Florin Ianculescu, copilot, se află şi un echipaj SMURD format din trei medici şi patru asistenţi medicali pregătiţi să asiste pacienţii pe timpul transportului.

Aeronava militară va reveni în ţară în jurul orei 20.00 pe Aeroportul Internaţional din Iaşi.

Misiunea umanitară a fost aprobată de ministrul Apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, în urma unei solicitări a Ministerului Afacerilor Externe.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.