Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Miss Anglia este soldatul Katrina Hodge

Organizatorii concursului Miss Anglia au decis să acorde titlul celei de-a doua clasate, şi anume Katrinei Hodge, care are 22 de ani şi este soldat în armata britanică deoarece deţinătoarea titlului a trebuit să renunţe la titlu, după ce a fost acuzată că s-a bătut într-un bar.

Katrina Hodge a fost total surprinsă atunci când a fost invitată să se prezinte de urgenţă pentru a i se omologa titlul.

Tânăra va pleca săptămâna viitoare în Africa de Sud, unde va participa la un stagiu de pregatire pentru concursul Miss World.

“M-am decis să mă înscriu în concursul de Miss pentru că tot timpul le aud pe participante cum se laudă că vor pace în lume, că vor să-i ajute pe cei în nevoie. Eu chiar fac lucrul acesta, lupt pentru pace şi vreau să conving şi alte fete frumoase să intre în armată”, a declarat Katrina într-un interviu acordat publicaţiei “News of the world”.

În urmă cu trei ani, Katrina Hodge a fost decorată pentru curaj de comandantul armatei britanice din Irak. Atunci, tânăra a reuşit să doboare printr-un procedeu de judo doi rebeli irakieni care se pregăteau să tragă asupra unui convoi militar ce patrula pe străzile oraşului Basra.

sursa: Jurnalul National

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Miss Anglia este soldatul Katrina Hodge”

  1. un comentator says:

    cred ca i-au dat titlul ca sa saboteze (prin absenta ei din irak) lupta pt. pace (sic)!