Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ministrul Apărării în Germania

În plină criză guvernamentală la Bucureşti când numele său era vehiculat pentru o posibilă numire la Ministerul Administraţiei şi Internelor, ministrul Apărării Naţionale, Oprea Gabriel, efectuează o vizită oficială în R.F. Germania.

Vizita este efectuată la invitaţia ministrului federal al Apărării, domnul Karl-Theodor Freiherr zu Guttenberg în zilele de 27 şi 28 septembrie 2010.

Agenda convorbirilor cuprinde:
– aspecte referitoare la relaţiile militare bilaterale, la modernizarea celor două armate;
– instruirea în comun a personalului;
– colaborarea în domeniul tehnico-militar;
– cooperarea în misiunile internaţionale desfăşurate sub egida NATO şi UE.

Miercuri, 22 septembrie, la sediul M.Ap.N., ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea a primit vizita doamnei Susanne Kastner, preşedintele Comisiei de Apărare din Bundestag şi liderul grupului de prietenie româno-german din Parlamentul german.

sursa: Biroul de presă

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ministrul Apărării în Germania”

  1. Covăsneanul says:

    Bă nemţilor, fiţi atenţi! Să nu vă fure interesul naţional! Oprea, de la unepuroi, e tare strângător!
    Ce vremuri, ce miniştrii!