Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Modulul de pregătire “Platinum Lynx” al exerciţiului multinaţional “Black Sea Rotational Force 14″

Platinum Lynx. foto dvidsÎn perioada 5-16 mai, în poligonul Rotunda şi garnizoana Vatra Dornei, judeţul Suceava, se desfăşoară Modulul de pregătire “Platinum Lynx” al exerciţiului multinaţional “Black Sea Rotational Force 14″ (BSRF 14).
Astfel, militarii Batalionului 17 Vânători de Munte, de la Vatra Dornei, şi infanterişti marini americani  execută antrenamente în comun care includ exerciţii tactice cu trageri de luptă cu armamentul din dotare, exerciţii tactice în teren, acordarea primului ajutor în zonele de operaţii, instrucţie alpină.

Totodată, “sâmbătă, 10 mai, militarii vor desfăşura o acţiune în folosul comunităţii din localitatea Ciocăneşti, care va consta în împrejmuirea şcolii generale din localitate”, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

Sursa: comunicat al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Modulul de pregătire “Platinum Lynx” al exerciţiului multinaţional “Black Sea Rotational Force 14″”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  SPRE CENZURARE
  @ Cu tot respectul cer o clarificare
  Acesta este un blog militar anti NATO ? Este un blog anti romanesc ?
  Aceptati numai comentarii rasiste, antisemite si anti americane.
  Cenzurari postarile mele anti rusesti. Ma refer nu la cultura ….Tolstoi, Dostoievski…etc
  Considerati Vocea Rusiei , vocea preferata ?
  Sunteti pentru intrarea tancurilor in Bucuresti ?
  Astept un raspuns clar si urgent.

 2. Karadeniz says:

  Domnule Horvath ai devenit extrem de nepoliticos, agasant și insolent. Eu știam că în SUA și mai ales în Japonia buna cuviință și respectul față de ceilalți sunt încă valori civice prețuite.
  Ai propriul blog unde poți să-ți expui ideile, dacă aici nu ești dorit de ce forțezi nota? Unde vezi cenzura? Că ți se taie comentarile stufoase, repetative, fără conținut și legătură cu tema articolului, ori ripostele bădărănești față de ceilalți useri, e o chestie de igienă a blogului nu cenzură. Pe propriu-ți blog comentariile sunt moderate.

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  @Karadeniz
  Acelasi lucru despre dumneavoastra …. mult prea stimate semi domn.
  Deci putina igena personala nu strica. Este folositor celor din jur.

 4. Nebunul satului says:

  E clar ca esti bolnav psihic.Esti mai rau raia. Ii agasezi pe toti .

 5. Schizofrenia e o boala incurabila, caracterizata prin halucinatii, instabilitate emotionala accentuata, idei fixe, …gen Corneliu Vadim Tudor(dar ala a studiat ceva la viata lui).

 6. Karadeniz says:

  @ RH
  Am făcut repetate apeluri la moderație, în speranța că o să înțelegeți. Constat că nu e cazul, fie plămădealea originală, prin amestecul prea heteroclit de gene, are ceva defecte, fie senectutea ori alzeimerul își spune cuvântul.
  Vă înțeleg tragedia de a fi un ”myster nobody” prins în trecutul multor lumi și care se zbate frenetic să rămână în actualitate, chiar pentru posteritate dacă se poate, dar, din păcate nu aveți, cum spun românii, ”snaga” necesară.
  Un om și un artist prea mărunt pentru ceea ce se considera azi ”elita”, prins în plasa propriei neputințe, drogat fără voie cu viciul geniului, cu o filogenie hetroclită, ce îl izolează iremediabil de restul lumii,suneți condamnat de hazardul sorții la un veșnic purgatoriu prin meanderele lumii.
  Deși vă deplâng și vă compătimesc, deși am fost educat să respect oamenii în vârstă, nu pot totuși să accept această postură în care vă complaceti. Adio, domnule Horvath !
  Voi evita acest site, atât timp cât dumneavoastră îl veți infesta.

 7. Robert Horvath Sua says:

  Vadim este prietenul meu. Un maestru al mistoului. Sunt corespondentul
  foarte special al Tricolorului. Sunt singurul maghiar imbratisat de toti nationalistii
  si patriotii romani…..militari si civili.
  Amic cu Coja, Corvin etc.

 8. Mai Erhasule, mai cosasule :
  Vadim te ia la suturi de nu te vezi !

 9. Mai Erhasule, mai cosasule,… tu visezi cu ochii deschisi…

 10. Nebunul satului says:

  Ce repari cu 459 de milioade lei dati de plagiator MAN ? Niște vechituri care nu vor face față, fiind prea vechi și prea puține. Cu banii aceștia trebuiau cumpărate câteva sute de sisteme antitanc și antiaeriene capabile ( gen Javelin sau Stinger) , să știe oricine că un atac asupra Romaniei îl va costa scump. Tipic românește, bai aruncați aiurea.

 11. roboti says:

  Buna intrebarea … iar bani aruncati aiurea … pe niste ruginituri … ma rog sa spuna ca au dat ceva bani si vor repara tot ceva …
  Ma doare capul … eu asa prostie nu am vazut ei habar nu au de nimic….