Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

NATO au scufundat opt nave de război libiene

Într-un comunicat al NATO se afirmă că aviaţia Alianţei a scufundat la Tripoli, Al Khums şi Sirta opt nave de război ale forţelor liderului libian Muammar Gaddafi.

“NATO şi forţele aeriene aliate şi-au continuat loviturile aeriene de precizie contra forţelor regimului pro-Gaddafi în timpul nopţii cu o lovitură coordonată în porturile Tripoli, Al Khums şi Sirta. Aviaţia NATO a lovit nave de război, scufundând opt vase”, a precizat Alianţa atlantică în comunicat.

Operaţiunea survine în cadrul unui efort de a proteja portul Misrata, controlat de rebeli afirmă Alianţa.

sursa: NATO.int

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “NATO au scufundat opt nave de război libiene”

  1. Altfel says:

    Normal, caci zona de interdictie aeriana, impusa de ONU, se refera si la barci. Ca d-aia este “aeriana”. Iata o metoda de a economisi banii de tinte navale. Tragi in barcile pescarilor, pe care le botezi “Nave de razboi”, fiindca un pescar avea trotil in buzunar, cu care vroia sa braconeze.

  2. partizanul says:

    Una spunem si alta fumam. Acesta este NATO? Normal rebelii vin innot spre Tripoli.

  3. micutzul says:

    Ha, Ha Ha ! Sunt slabi tipii astia din NATO. Eu stiu un croitoras care a facut praf o flota intreaga mult mai repede.