Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

NATO – campanie de informare publică la Washington

NATO a lansat la Washington, D.C. o campanie de informare publică ce are ca temă evidenţierea contribuţiei Alianţei la stabilitatea şi securitatea Afganistanului.
Activitatea precede desfăşurarea summit-ului aniversar al Alianţei, găzduit de către Franţa şi Germania în zilele de 3 şi 4 aprilie.

Campania constă în afişarea în interiorul metroului din capitala S.U.A., în perioada 23 martie – 19 aprilie, 2009, a unor fotografii ce ilustrează eforturile aliaţilor de creare a unei armate afgane capabilă să asigure un climat de securitate în Afganistan şi a unor instituţii democratice care să asigure o guvernare stabilă, în măsură să răspundă cerinţelor populaţiei locale.

Una din cele 11 fotografii selecţionate pentru această campanie este una realizată în 2007 care surprinde un dialog între militarii români şi reprezentanţi ai comunităţii locale din provincia Zabul,  în sudul Afganistanului.

Sursa: comunicat al MapN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “NATO – campanie de informare publică la Washington”

 1. DE CE BAL says:

  Parole, parole, parole…

 2. Ando says:

  Ce mandri trebuie sa fim ca militarii nostri apar in acela reclame ! Mai mult respect la nio in tara ar fi probabil mai normal.

 3. DE CE BAL says:

  Care mandrie domnule Ando?
  Cu o Directie de Informare si Relatii Publice in care supravietuieste ex-amanta fostului ministru liberal Atanasiu, iar seful acestei structuri este un Mariner, ca amiralul Marin si Basescu?
  Poate nu am citit bine…

 4. Ando says:

  Ba da.

 5. DE CE BAL says:

  Respectul nu se afirma, cu poleiala, doar peste granita!
  Degeaba subunitatile noastre din teatrele de operatii sunt laudate de aliati, daca in tara unitatile lancezesc in cazarmi, iar la sediul ministerului echipa liberalilor se eternizeaza si sub PDL. Cu o aroganta ce indica lipsa de scrupule si demnitate.
  Stiti, domnule Ando, care este starea de spirit actuala, confirmata de sociologii militari? Una careia i se potriveste titlul piesei lui Paul Cornel Chitic, jucata sub Ceausescu la Teatrul Foarte Mic: MARAIALA.
  Vine Summitul NATO si dintre toate armatele aliate, cea a Romaniei este cea mai peticita. Cu binecuvantarea domnului presedinte.