Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

NATO decide dacă se va implica militar în Libia

Sediul NATO - Bruxelles

În cadrul Consiliului Nord Atlantic ce se desfăşoară duminică 20 martie, conducerea NATO va decide dacă Alianţa Nord Atlantică se va alătura atacurilor desfăşurate în Libia de coaliţia internaţională, în frunte cu Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie.

În cadrul Consiliului vor fi prezentate planurile finale de acţiune.

NATO trebuie să decidă dacă se va implica în operaţiunile desfăşurate de coaliţie sau se va limita la a oferi sprijin logistic, de spionaj şi de altă natură statelor care iau parte la intervenţie.

Mai multe ţări membre ale NATO au declarat că nu vor lua parte la atacurile aeriene, reamintind că alianţa este deja puternic angajată în războiul din Afganistan.

sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.