Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Noi declaraţii ale fostului Şef SIE

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Claudiu Săftoiu, a făcut, din nou, adevărate declaraţii incendiare. El a susţinut, luni seara, 23 martie, la Antena2 , că “în serviciile secrete se află anumite grupări care se folosesc de poziţia lor, pentru a face treburi murdare în favoarea Omului Suprem”.

De data aceasta, Săftoiu nu a nominalizat persoana pentru care lucrează acei ofiţeri din serviciile secrete, dar a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba despre preşedintele Traian Băsescu.

“Există în interiorul serviciilor de informaţii câteva compartimente care fac această treabă murdară pentru că le cere cineva. Iar acel cineva este acel Om Suprem”.

Sursa: Antena3

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Noi declaraţii ale fostului Şef SIE”

 1. Ando says:

  Este putin probabil ca dl. Saftoiu sa nu stie ce spune. Il asculta cineva in aceasta lume a absurdului in care un popor nemultumit a rasturnat vechiul regim iar acum inghite si suporta cu nonsalanta orice.

 2. DE CE BAL says:

  Il asculta potentialii votanti, domnule Ando.
  Si liberalii lui Melescanu au incercat utilizarea comunitatii militare de informatii in jocurile politice.
  Generalul Radici s-a opus.
  Si pentru asta a platit cu postul …