Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Noi metode teroriste?

Teroriştii sunt inventivi. Astfel, într-un mesaj postat pe forumul unui site islamist, un bărbat care se identifică drept Abu Yaqeen al-Askeri scrie că ar fi bine dacă la bordul avioanelor de pasageri s-ar strecura mici recipiente cu scorpioni, viespi sau păianjeni veninoşi.
“Ceea ce ne trebuie, este un număr mare de scorpioni”, scrie Abu Yaqeen al-Askeri.

Scorpionii ar fi introduşi într-un “zbor-ţintă”, într-un “recipient de plastic sau într-o sticlă sau o geantă mică” şi ar trece de detectoarele de metale şi explozivi.

După ce decolează avionul, recipientul cu scorpioni ar fi deschis, făcând din acest zbor un “infern”, continuă Abu Yaqeen al-Askeri.

În alte mesaje se sugerează de asemenea că ar fi introducerea de păianjeni, viespi sau şerpi, ca într-un film de groază, în sistemul de ventilaţie care duce către cabină.

Mesajul a fost identificat de centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste, potrivit MEDIAFAX.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.