Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Noii şefi de la Interne vor să repare imaginea Poliţiei

De mai bine de o săptămână, cap de afiş este cazul corupţiei sau mitei sau ambelor sau… cum doriţi, de la Ministerul de Interne. Numele vehiculate: Fătuloiu, Tobă, Şoric. Nu cred că mai este nevoie să aducem în discuţie povestea lor şi “încrângăturile” stufoase ce îi leagă. Locul lor a fost luat de Ioan Dascălu şi de Liviu Popa.

Ioan Dascălu, cel numit în locul secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu, spune că “este conştient de noile sale îndatoriri şi vrea ca în mandatul său să îmbunătăţească imaginea Poliţiei Române, dar şi să aducă reformarea şi restructurarea în interiorul Ministerului de Interne”.

“Sunt perfect conştient de responsabilităţile pe care le implică această funcţie. Ca şi plan pe termen scurt, vreau să vă spun că activităţile mele vor viza în principal activitatea de îmbunătăţire a imaginii ministerului şi, bineînţeles, creşterea gradului de încredere al cetăţenilor în această instituţie şi în mod implicit în instituţia fanion a Ministerului de Interne, şi anume Poliţia Română. Activităţile mele vor mai viza, de asemenea, reformarea, restructurarea şi reorganizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor”.

La fel de preocupat de refacerea imaginii şifonate a Poliţiei, este şi Liviu Popa. Prin urmare, mesajul acestuia vizează tot “îmbunătăţirea imaginii Poliţiei Române, precum şi sporirea încrederii cetăţenilor în această instituţie”.

Noul şef al IGP, Liviu Popa a declarat:

“Am nădejde că, împreună cu colegii din Inspectoratul General al Poliţiei Române, vom reuşi să continuăm proiectele bune care au existat acolo, să aducem proiecte noi, care vor îmbunătăţi cu argumente imaginea Poliţiei Române. Sunt convins, ştiu faptul că acolo sunt oameni de mare calitate, sunt profesionişti desăvârşiţi, sunt oameni care pot asigura un serviciu public de care cetăţeanul are nevoie!”

Deci, oameni noi, la MAI, pentru vremuri mai bune???

Sursa: RADOR

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.