Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Nou atentat în Afgansitan, soldat cu moartea a 5 militari NATO

Cinci militari NATO aparţinând forţei ISAF  din Afganistan au fost ucişi, în dimineaţa zilei de 16 aprilie, într-un atentat sinucigaş care a vizat cartierul general al armatei afgane pentru estul ţării.
Anunţul a fost făcut de ISAF, potrivit MEDIAFAX.

Un purtător de cuvânt al ISAF, comandantul Tim James, a confirmat pentru AFP că este vorba despre un atentat sinucigaş comis sâmbătă dimineaţă la cartierul general al armatei afgane pentru estul ţării, situat în zona Gambiri, în apropiere de Jalalabad.

Oficiali militari anunţaseră anterior că un atentat sinucigaş, revendicat de talibani, s-a soldat cu patru morţi şi opt răniţi şi s-a produs la cartierul general pentru estul ţării, unde sunt staţionaţi în principal militari străini.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.