Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Nou atentat la Bagdad

Aproximativ 12 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 25 au fost rănite în urma unui atentat sinucigaş cu bombă care a avut loc într-o piaţă din sudul Bagdadului.
Atentatul a vizat o patrulă americană care trecea prin piaţa din districtul Dora, au anunţat oficiali din cadrul Ministerului irakian de Interne şi din Ministerul Apărării.

Un oficial aparţinând poliţiei irakiene a precizat că trei militari americani au fost ucişi şi 9 au fost răniţi.

“În acest moment, avem un raport iniţial privind un atac în acea zonă şi o unitate de-a noastră se îndreaptă către locul atentatului”, se arată într-o declaraţie a armatei americane.

Acest atentat are loc la doar câteva zile după ce 10 persoane au fost ucise şi 37 rănite în urma unei explozii într-o piaţă din districtul Dora.

Dora, un district unde trăiesc atât sunniţi cât şi şiiţi, este considerată o zonă foarte periculoasă.

Sursa: Amos News

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.