Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Nou comandant în fruntea Diviziei 2 Infanterie “Getica”

generalii Nicolae CIUCA si Lucian FOCA. foto ziuavecheDeoarece comandantul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, generalul-maior Nicolae Ciucă,a fost numit şef al Statului Major al Forţelor Terestre, în urmă cu zi,miercuri, 8 ianuarie, la  Buzău, generalul de brigadă Lucian Foca va prelua comanda marii unităţi.Generalul de brigadă dr. Lucian Foca, s-a aflat la conducerea Brigăzii de Informaţii Militare Buzău încă de la înfiinţarea structurii, în 2010, ce a reunit sub o comandă unică trei batalioane: Batalionul HUMINT (comandat de colonelul Lucian Foca, pe atunci), Batalionul IMINT şi Batalionul SIGINT.

La ceremonia militară de predare-primire a comenzii Diviziei 2 Infanterie “Getica” participă ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă.

Florinel-Enache la intoarcerea in Romania. foto ziuavechePe agenda ministrului se află, tot pe 8 ianuarie, deplasarea la Gura Caliţei, judeţul Vrancea, pentru a-l vizita pe plutonierul adjutant principal Florinel Enache cu ocazia aniversării zilei sale de naştere.

Notă: Redacţia InfoMondo Militar îi doreşte plutonierului adjutant principal, eroul  Florinel Enache, multă sănătate, putere morală şi desigur, La mulţi ani!

Sursa: comunicat de presa al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

53 Responses to “Nou comandant în fruntea Diviziei 2 Infanterie “Getica””

 1. Gheo says:

  “Reluţu”, mai termină cu elucubraţiile astea…măcar acum când toţi suntem oripilaţi de tragedia produsă. Dar ce să ceri de la un specialist în pază, cum eşti tu.

 2. relutu says:

  Ba pacatosule, nu ai zis ca nu mai dialoghezi cu mine?
  Si de cand esti tu oripilat de tragedie, caci tu mereu ne ametesti cu automultumirea taraneasca data de burduhanu-ti plin cu vin si potai fripte?
  Mai dute-n stefan gheorgiu nostru, mancator de rahat comunist ce esti tu si tot neamul tau prost.

 3. Gheo says:

  Ce vocabular de agent de securitate ai, “Reluţule!” Credeam că eşti bun la pază, că doar asta te-ai lăudat că ai făcut înainte de a fi disponibilizat, dar m-ai dezamăgit total. Nu de alta, dar te puneam paznic la mica mea fermă.