Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Valeri Gheletei -noul ministru al Apărării din Ucraina

Valeri Gheletei, fost şef al Serviciului pentru protecţia personalităţilor publice, este noul ministru al Apărării din Ucraina.
Aceasta, după ce Parlamentul ucrainean a aprobat desemnarea acestuia în funcţie, la propunerea preşedintelui Petro Poroşenko, relatează AFP, citat de MEDIAFAX.

Valeri Gheletei a declarat că armata ucraineană va recuceri regiunea Crimeea, anexată de Rusia, restabilind integritatea teritorială a Ucrainei, relatează BBC.
“Vom avea o paradă a victoriei în oraşul ucrainean Sevastopol”, a declarat Gheletei în discursul inaugural din Parlament.

Parlamentul a aprobat, de asemenea, şi nominalizarea altui militar de carieră, generalul Viktor Mujenko, format în fosta URSS şi care s-a aflat la post în Irak în perioada 2003-2004.

 

Sursa: MEDIAFAX, AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.