Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Noul tratat de dezarmare nucleară – START – a intrat în vigoare

Hillary Clinton si Serghei Lavrov facand schimb de instrumente de ratificare ale noului tratat START - Munchen 05 feb 2011

Prezenţi la Conferinţa pe tema securităţii internaţionale de la Munchen, secretarul american de Stat, Hillary Clinton, şi ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, au făcut schimb de instrumente de ratificare ale noului tratat ruso-american de dezarmare nucleară START, semnat la 8 aprilie 2010.

“Astăzi am schimbat instrumentele de ratificare ale unui tratat care diminuează pericolele nucleare ce planează asupra popoarelor rus şi american şi asupra lumii”, a declarat Hillary Clinton.

sursa: BBC

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.