Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Noul Tratat START – posibil să fie semnat în următoarele săptămâni

Rusia şi SUA ar putea semna noul Tratat START, în următoarele două-trei  săptămâni. Afirmaţia aparţine ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov.
Seful diplomaţiei ruse a precizat, de asemenea, că “în document va fi specificată relaţia dintre armele strategice şi apărarea antirachetă”.

Răspunzând la întrebarea ziariştilor, dacă cea de-a noua rundă de negocieri pe marginea noului tratat START de la Geneva “va fi şi ultima”, şeful diplomaţiei ruse a declarat: “Totul va depinde de negociatori, în ce măsură vor putea ei să-şi îndeplinească toate sarcinile lor”.

“Noi am vrea ca negocierile să se încheie în două-trei săptămâni şi sunt sanşe ca acest lucru să se întâmple”, a spus în încheiere Lavrov.

Sursa: RADOR


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.