Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Noutăţi la MApN

Primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de decizii privind eliberarea din funcţii a unor secretari de stat, respectiv din funcţii publice din categoria înalţilor funcţionari publici:
La MApN, dl. Mihai Vasile-Ozunu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale. El a fost înlocuit de Dan Tătaru.

Floarea Şerban, prima femeie general din Armata Română, trecută în rezervă în februarie 2010 de către preşedintele Traian Băsescu, a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat pentru armamente în Ministerul Apărării Naţionale.

Până să fie trecută în rezervă, Floarea Şerban a condus Direcţia de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN. Funcţie de secretar de la Armamente a fost vacantă foarte mulţi ani, conducerea fiind asigurată de generalul maior Cătălin-Adrian Moraru, care are funcţia de locţiitor al şefului Departamentului pentru Armamente.

Sursa: comunicat al Guvernului

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Noutăţi la MApN”

 1. Lucian* says:

  suna atipic, dar hai sa nu fim misogini.
  Sunt curios cat de bataioasa este d-na.

 2. Dep.Emyli says:

  legea unica se anuleaza..este votata prin furt de voturi..deci nula de drept….dpdv penal nu se prescrie….deci se revine.
  Ii lasa cu gura cascata si pe cei care o au marita acum…nu pot da in judecata statul. Q.E.D.

 3. ion says:

  Sa se desfinteze si salariile de merit, e total nedrept sa se mentina. Ar trebui chiar sa se recuperze si sa se intoarca la bugetul consolidat. JOS SALARIILE DE MERIT NESIMTITE!!!!!