Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

NU un astfel de individ este reprezentativ pentru militarii români!

Aşa cum nu există pădure fără uscături, tot aşa şi în rândul oricăror categorii profesionale pot să apară  tot felul de “pitpalaci”, care să păteze imaginea respectivei tagme profesionale.  Cam ăsta ar trebui să fie preambulul informaţiei pe care o vom reda în cele ce urmează. Astfel,  procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au emis mandat de reţinere pe numele lui Vatră Ciprian Ionuţ, militar angajat la UM vânători de munte din Predeal. Din datele obţinute a reieşit faptul că militarul, care participase la mai multe misiuni militare în Irak şi Afganistan, a fost reţinut, alături de două persoane, pentru trafic de droguri.

În perioada martie – iunie 2010, inculpaţii Vatră Ciprian Ionuţ,  Toma Cristian Marius şi Teodor Andra Ioana, au oferit spre vânzare, în zona oraşului Sinaia, judeţul Prahova, importante cantităţi de cannabis.

În 2 iunie 2010 a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Vatră Ciprian Ionuţ, ocazie cu care s-au găsit efecte militare şi muniţie – cartuşe şi încărcătoare militare, grenade, fumigene, baionete, petarde zgomot tip militar cu fitil exterior, binoclu militar, căşti de protecţie.

Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Prahova şi IPJ Prahova – SIR şi AEST şi continuă în vederea în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “NU un astfel de individ este reprezentativ pentru militarii români!”

  1. karadeniz says:

    Treba cu drogurile e o chestie pur personală dar faptul că la percheziţia domiciliară s-au găsit “efecte militare şi muniţie – cartuşe şi încărcătoare militare, grenade, fumigene, baionete, petarde zgomot tip militar cu fitil exterior, binoclu militar, căşti de protecţie” demonstrează că în armata română fiecare face ce vrea iar serviciul de informaţii militare consumă banii şi gradele armatei române fără folos.