Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

O Echipă de Asistenţă Militară de la Brigăzii 2 Infanterie va pleca în Afganistan

30 de militari din cadrul Brigăzii 2 Infanterie “Rovine” din Craiova, constituiți într-o Echipă de Asistență Militară (EAM) se pregăteşte să plece într-o misiune ISAF în Afganistan.

În cadrul festivității ce a avaut loc la sediul brigăzii locotenent-colonelul George Bogheanu, comandantul Echipei de Asistenţă Militară tip batalion sprijin logistic, a afirmat că principala misiune a militarilor craioveni este de a acorda asistenţă şi consiliere militarilor unui batalion de sprijin logistic din cadrul Armatei Naţionale Afgane, misiune pe care o vor prelua de la detaşamentul care şi-a început misiunea în luna februarie a acestui an, în provincia Zabul.

“Suntem convinşi că vom întâmpina si greutăţi în aceste 6 luni de misiune, dar pregătirea noastră, experienţa internaţională a militarilor Brigăzii 2 Infanterie “Rovine”, şi nu în ultimul rând sprijinul familiilor noastre şi a reprezentanţilor eşaloanelor superioare îmi dau speranţa că ne vom duce la bun sfârşit misiunea încredinţată. De altfel si deviza marii unităţi din care facem parte Semper Prompti, ne obligă pe noi să răspundem prompt tuturor provocărilor ce vor apărea în decursul celor şase luni de misiune’, a spus lt.col.George Bogheanu.

La ceremonia militară au participat, alături de familiile militarilor care pleacă în misiune, personalităţi militare şi civile, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “O Echipă de Asistenţă Militară de la Brigăzii 2 Infanterie va pleca în Afganistan”

  1. indisciplinatu says:

    o echipa de la …brigazii 2???…va rog sa corectati titlul!!!