Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

O nouă armă inteligentă: XM25

Armata americană a prezentat în premieră un nou prototip de puşcă de asalt. Noua armă este capabilă să tragă gloanţe “inteligente” controlate prin radio.

Conform producătorilor XM25, “inamicii nu au nicio scăpare odată ce au intrat în vizorul acestei arme de foc de ultimă generaţie”.

Puşca de asalt XM25 foloseşte cartuşe de o concepţie specială, care explodează parţial în aer, dezvăluind astfel poziţia inamicului.

Militarii americani vor fi capabili să neutralizeze chiar şi lunetişti inamici, ascunşi în tranşee, evitând astfel folosirea bombardamentelor care pot duce la numeroase victime colaterale.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.