Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

O nouă serie de cursanţi la Colegiul Naţional de Apărare

O nouă serie de cursanţi – cea de-a 24-a – a început studiul la Colegiul Naţional de Apărare al Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I”.

Cursurile se adresează specialiştilor militari şi civili care ocupă sau urmează să ocupe funcţii de conducere de nivel înalt.
“Pe perioada pregătirii vor fi abordate teme teoretice şi aspecte practice ale actualei  problematici de securitate naţională şi internaţională” se arată într-un comunicat de presă al MApN.

La deschiderea cursurilor a participat Secretarul de stat pentru politica de apărare, Sebastian Huluban.

În cuvântul de deschidere, secretarul de stat transmis cursanţilor Colegiului Naţional de Apărare că: “este nevoie de mai mult efort individual de cercetare, studiu şi de înţelegere aprofundată a problemelor de apărare în contextul în care la nivelul întregului continent european asistăm la reduceri dramatice ale bugetelor apărării, fapt ce solicită cunoştinţe aprofundate despre sistemul de apărare euro-atlantic”.

În acelaşi comunicat de presă se mai menţionează că generalul de brigadă Nelu Adam Bârlă este Comandantul Colegiului Naţional de Apărare.

Sursa: comunicat de presă al  MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “O nouă serie de cursanţi la Colegiul Naţional de Apărare”

  1. indisciplinatu says:

    “…Cursurile se adresează specialiştilor militari şi civili care ocupă sau urmează să ocupe funcţii de conducere de nivel înalt”….limbaj de lemn…publicati domnilor persoanele care intra la cursuri, e secret de stat???