Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

O rachetă din cadrul scutului antirachetă rusesc a fost testată cu succes

componenta a sistemului antiracheta rusesc foto MEDIAFAX

O rachetă interceptoare cu rază scurtă de acţiune folosită în cadrul sistemul de apărare antirachetă al Federaţiei Ruse a fost testată cu succes.

Testul a avut loc în poligonul Sarî-Şagan din Kazahstan şi a fost realizat cu scopul de a confirma caracteristicile tactice şi tehnice ale sistemului.

În cadrul conferinţei de presă susţinută de locţiitorul comandantului Forţelor Aero-Spaţiale ruse, general locotenentul Sergei Lobov, acesta a precizat că “În timpul testului, racheta sistemului antibalistic şi-a îndeplinit cu succes misiunea”.

Evaluând perspectivele dezvoltării apărării antirachetă în Rusia, generalul Lobov a indicat că, “la ora actuală, trupele apărării aerospaţiale au front de lucru tehnic şi tehnologic bun în domeniul elaborării şi utilizării mijloacelor antirachetă”.

Ministerul rus al Apărării nu a specificat ce rachetă a testat în Kazahstan, însă se estimează că aceasta ar putea fi modelul de rachete cu rază mică de acţiune Tunguska, Top-M2, Panţiri-S1vorba din care deservesc complexe din componenţa tactică a apărării antirachetă.

sursa: RIA Novosti; Itar Tass

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “O rachetă din cadrul scutului antirachetă rusesc a fost testată cu succes”

 1. Don Corleone says:

  cautati macar pe net(“sf google”) si vedeti cine minte(sau e cu pluta)

 2. Don Corleone says:

  top-m2=topol clasaM (1-2-3-4-5) si are o cu totul alta destinatie.Este un ICBM
  Hai paaaaa…

 3. Don Corleone says:

  topol?? e simplu…”cine este si ce stie”

  http://www.youtube.com/watch?v=hesaGoYfyV8

 4. nelu says:

  nu cunoasteti…si ei au scris gresit…e vorba de racheta antiaeriana “tor”

 5. Don Corleone says:

  Da nelu eu am scris corect dar “redactia” mi-a sters 3 comentarii anterioare si a ramas fara “cap si fara coada”.Normal ca nimeni nu mai intelege nimic.
  Ma refeream pe larg la exact ce ai spus si tu….dar ce mai conteaza.E trist acest sistem de cenzura.Nu lasa urme,nu da explicatii etc.E trist

 6. Don Corleone says:

  @nelu
  poza apartine lui S-300PMU2
  CRACIUN FERICIT!!