Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Obama nemulţumit de situaţia din Afgansitan

În urma desfăşurării vizitei în Afganistan, preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a arătat nemulţumit de situaţia din această ţară.

Guvernul de la Kabul nu reuşeşte să învingă suficient de rapid corupţia şi traficul de droguri, a declarat Şeful Casei Albe într-un interviu acordat postului american de televiziune “NBC News”.

Obama a adăugat că l-a atenţionat pe preşedintele afgan, Hamid Karzai, să-şi intensifice eforturile în vederea consolidării statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei.

În caz contrar, ar fi periclitată noua strategie de război a Washingtonului în Afganistan, a subliniat şi Şeful Statului Major Interarme, amiralul Mike Mullen, în cadrul unei vizite recente la Kabul.

sursa: Deutsche Welle

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Obama nemulţumit de situaţia din Afgansitan”

  1. altfel says:

    Mare pishiker Obama asta! Auzi ce vrea el de la guvernul afgan! Sa elimine coruptia si traficul de droguri. Pai, guvernul statelor americane unite a reusit chestia asta?!? Ca are vreo 200 de ani avans fata de cel afgan. Si auzi ce mai vrea el in Afganistan-stat de drept! Poate, un stat de “drepti!”, care sa execute ordinele.