Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ofiţeri bulgari disponibilizaţi, pe motiv de “criză”

Criza atacă armata şi în Bulgaria! Ministerul Apărării de la Sofia a anunţat că va disponibiliza aproximativ 30% dintre ofiţerii superiori aparţinând tuturor categoriilor de arme.
Măsura are trebui să ajute la reducerea deficitul bugetar al ţării şi va fi pusă în practică până la data de 1 iulie, conform ministrul bulgar al apărării, citat de agenţia de ştiri Novinite, preluată de Realitatea.

Disponibilizările intră în vigoare abia după aprobarea Guvernului de la Sofia, care promite că va elabora în perioada următoare şi o lege specială pentru rezerviştii rămaşi fără slujbe.

Sursa: Novinite. com

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ofiţeri bulgari disponibilizaţi, pe motiv de “criză””

 1. micutzul says:

  CATRE OFITERII SUPERIORI BULGARI
  CEI CARE CUNOASTETI LIMBA, TRADUCETI
  CEI CARE AVETI RUDE, CUNOSTIINTE , PRIETENI IN ARMATA BULGARA, INFORMATII

  STIMATI COLEGI, NU VA LASATI PACALITI DE HOARDA POLITICA DIN TARA DV. ACUM DAU O LEGE SPECIALA CA SA SCAPE DE VOI, APOI INTR/O PERIOADA DE TIMP ESTIMATA SCURTA, VOR DA O LEGE PRIN CARE SA/SI BATA JOC DE VOI. PRIVITI, STUDIATI, INVATATI DIN CEEA CE S/A INTAMPLAT IN TARA VECINA VOUA. AICI S/A REUSIT IN MARE PARTE DEPROFESIONALIZAREA ARMATEI PRIN TRECEREA IN REZERVA A APROAPE TOT CE ERA PESTE GRADUL DE MAIOR.
  DACA AVETI NELAMURIRI, INTRATI AICI , INTREBATI/NE SI VETI AFLA ADEVARUL.