Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Oprea l-a trecut în rezervă pe locotenentul Alexandru Gheorghe

Prin ordin semnat de ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, locotenentul Alexandru Gheorghe de la Flotila 71 din Câmpia Turzii.

Ordinul a fost semnat miercuri 22 februarie şi adus la cunoştinţa militarului joi 23 februarie.

Locotenentul Gheorghe Alexandru a fost găsit vinovat de către Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană de mai multe fapte. Astfel, s-a stabilit că participarea sa, în data de 23 ianuarie, la mitingul din Piaţa Universităţii, este faptă interzisă de regulile militare.

De asemenea, el a fost găsit vinovat de purtarea uniformei militare pe timpul participării, în data de 23 ianuarie, la mitingul din Piaţa Universităţii din Bucureşti, cu nerespectarea prevederilor Regulamentului de ordine interioară în unitate şi Dispoziţia şefului Statului Major General privind unele reguli pentru portul uniformelor militare.

Totodată, el a fost găsit vinovat pentru neînştiinţarea comandantului despre deplasarea şi în alte localităţi pe timpul părăsirii garnizoanei în 23 ianuarie, respectiv în Bucureşti.

Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană l-a mai găsit vinovat şi de “acordarea de interviuri şi declaraţii reprezentanţilor mass-media civilă, fără a păstra echidistanţa politică a armatei şi fără aprobarea comandantului unităţii, şi, totodată, furnizarea unor informaţii exceptate de la liberul acces, respectiv denumirea funcţiei şi a structurii unde se găseşte aceasta”.

Locotenentul Alexandru Gheorghe are la dispoziţie două zile să predea cele peste 1.000 de documente pe care le gestiona.

Ion Panaitescu, avocatul lui Alexandru Gheorghe, a declarat că va ataca ordinul în contencios.

“Decizia ministrului Apărării Naţionale de excludere a lui Alexandru Gheorghe din armată va fi contestată în contencios, la Curtea de Apel Cluj. Dacă va fi nevoie, vom merge şi la instanţele internaţionale pentru a se face dreptate”, a afirmat Panaitescu.

Rămâne de văzut dacă trecerea în rezervă a locotenentului având la bază o acţine considerată de natură politică, va duce la reţinerea altor angajaţi ai MApN de a face politică în tipul campaniilor electorale ce se apropie anul acesta.

De asemena, e de văzut dacă folosirea sau punerea la dispoziţie a infrastructurii MApN în folosul unor acţiuni politice va fi pedepsită similar.

În acest sens ar trebui acordată o atenţie sporită acţiunilor din cadrul cercurilor militare, a bazelor de odihnă şi tratament ale MApN unde mascat se pot organiza acţiuni cu tentă politică.

Va mai fi de văzut în ce măsură în campania electorală a ministrului va fi folosită logistica ministerului, vezi situaţiile repetate când ministrul a folosit elicoptere ale MApN-ului pentru deplasarea la mitinguri electorale.

Nu în ultimul rând va fi de văzut în ce măsură haina militară va fi prezentă pe afişele elctorale.

Sperăm că şi atunci MApN va fi vigilent şi îi va sancţiona în consecinţă pe vinovaţi, indiferent cine vor fi aceştia.

InfoMondo Militar

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

35 Responses to “Oprea l-a trecut în rezervă pe locotenentul Alexandru Gheorghe”

 1. florescu says:

  Bai Infomondo, nu vezi ca vorbestii cu mortii? Adica cu…”militarii”? Cat timp le merge solda, astia n-au nimic impotriva nici daca primesc muie ! Bine le face Oprea! E barbat si-si cunoaste valoarea curvelor din curte !

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  GRIGORE ALEXANDRU VIITORUL PRESEDINRE AL ROMANIEI !
  Locotenentul trecut in rezerva poate fi un potential candidat la o functie importanta in stat. Este un om cinstit si deosebit de inteligent. El se bucura de aripa patriotica din armata romana.
  Ar fi potrivit dupa cele intamplate, cu simpatia castigata si cu sprijinul celor care vor sa schimbe raul care este in tara asta. Clasa politica actuala a dat faliment.
  Daca are sustinere, numai oameni noi, ca el pot face ca tara asta sa nu mai fie ceea ce a ajuns.
  Numai sa candideze si atunci vom vedea si o sa vada si marele Oprea si Basescu si altii cum pot fi rasi cu totii si tarsi la raspundere pentru tot raul care l-au facut.

 3. so says:

  :))) sa fereasca dumnezeu de inca un nebun care sa candideze la presedintie

  a incalcat regulamentele si plateste, asta este, da, armata este corupta, dar regulile sunt reguli,

 4. ROBERT HORVATH SUA says:

  Postez o opinie cu care sunt absolut de acord .
  livia februarie 24, 2012
  ALEXANDRU GHEORGHE UN EROU AL ROMANIEI
  Locotenent Alexandru Gheorghe este ofiterul roman condamnat de lichelele criminal securiste ale teroristului international Traian Basescu pentru ca si-a aparat prin viu grai tara.Pentru cine a uitat Alexandru a spus clar si raspicat ca „s-a săturat de batjocura din această ţară”. Locotenentul Alexandru Gheorghe a vorbit şi despre degradarea valorilor din societatea românească, susţinând că „omul de bun-simţ, muncitor, e batjocorit în ultimul hal” şi „deasupra lui s-au ridicat nulităţile absolute”. Cea mai mare nulitate care l-a condamnat pentru curajul de a apara libertatea pe locotenentul roman,Alexandru gheorghe, este carpa securista Ungureanu Mihai Razvan,un gunoi subuman creatie a securitatii ceausiste aduse acum in fata romanilor de criminalul international Traian Basescu Inteligentei,curajului ,demnitatii locotenentului Alexandru Gheorghe i se opune nemernicia javretei ordinare securiste Ungureanu Mihai,cel care a fost transformat dintr-un fan al lui Stalin si al elenei ceausescu ,in “deplomat “si “telectual” basist,in fapt fara nici o preagtire intelectuala,toate diplomele lui MRU sunt date de “partid”

  http://www.napocanews.ro/2012/02/portret-de-premier-utecist-la-tinerete-m-r-ungureanu.html

  Locotenentul Alexandru Gheorghe reprezinta armata romana,onoarea si demnitatea ofiterilor romani si locul acestui tanar ofiter roman este in armata.Va rog sa nu exagerati si sa nu transformati politic faptele ofiterului Alexandru gheorghe, fapte demne de respectul fiecarui roman.Viitorul presedinte al Romaniei se afla in urmasii exilului anticomunist romanesc,el este un intelectual desavarsit care va readuce Romania in randul civilizatiei occidentale.Mai este foarte putin timp pana cand toate leprele si javrele ordinare de la Basescu la Ungureanu Mihai Razvan si toti complicii lor vor dispare de pe pamant romanesc.Nu este doar un ideal, ci este un fapt;cu toti ar trebui sa observati ca in cei 62 de ani de ocupatie stalinist -comunista PCR-PDL-FSN-ista aceste jigodii nu au pus doua paie cruce,doar au distrus si omorat.

 5. Alex says:

  Da, regulile sunt reguli, da’ cred ca si-n Germania nazista ar fi fost bine sa-ncalce regulile unii militari cand a-nceput nebunu s-o ia pe aratura. Adevarul e ca s-au complacut si chiar s-au bucurat de gloria vremelnica.
  Parerea mea e ca armata nu e facuta din masini de ucis si executat comenzi, si ar trebui sa ia atitudine cand constitutia e grav incalcata de politicieni. Ar trebui sa fie un garant al democratiei, cum este un garant al laicitatii statului armata din Turcia.

 6. Anel says:

  L-au condamnat tocmai cei care erau obligati prin lege sa apere democratia,adica militarii si nici nu mai conteaza ca la ordin politic.

 7. khukuri says:

  Oare este posibil ca armata sa fie respectata/iubita iar militarii detestati?
  Cu mare regret ,tind sa cred ca da.

 8. indisciplinatu says:

  Locotenentul a gresit doar pentru ca a parasit garnizoana fara aprobare si, consider eu, pentru expunerea in fata mass mediei fara a cunoaste probabil reglementarile din minister pe linia relatiilor publice,…restul sunt magariile celor carora le este teama de venirea primaverii cand lumea va iesi masiv in strada….eu unul cred ca se vor intampla multe lucruri in aceasta primavara.
  Judecarea in consiliul de onoare era suficienta iar o sanctiune din cele enumerate in L80, parca pe la art.32-33, aveau aplicabilitate tinandu-se cont in prealabil de intreaga lui activitate pana la momentul 23 ianuarie.
  Mi-a placut cum i-a tras-o tembelului de Saftoiu, un racan cu un an si ceva armata,…l-a pus la punct intr-un mod elegant dar foarte elocvent asupra celor care-si dau cu parerea despre armata si regulile ei, ei necunoscand de fapt fenomenul militar.
  Reamintesc “stalinistilor” si “activistilor” din armata si nu numai, fosti militari cu state vechi prin sistem, sa lase ciocu’ mic ca sa nu pateasca ce a spus “florescu” in primul comentariu….

 9. ROBERT HORVATH SUA says:

  CONCLUZIE IMPORTANTA:
  TISMANEANU, PATAPIEVICI, UNGUREANU NU SUNT EVREI CREDINCIOSI
  BIBLIEI……. CI CREDINCIOSI LENINISMULUI ROSU COMUNIST.
  VREAU UN PRESEDINTE ROMAN ADEVARAT PENTRU ROMANIA
  ALEXANDRU GHEORGHE !

 10. mai-mai says:

  esti un cretin…abia acum am inteles

 11. ROBERT HORVATH SUA says:

  JOS SOBOLANUL ROSU RAZVAN UNGUREANU !
  Lazaroiu: Basescu, dispus sa demisioneze daca Opozitia este de acord cu modificarea Constitutiei.
  Horvath : Poate cu pistolul la tampla.
  Lazaroiu: actualul premier, Mihai Razvan Ungureanu, ar putea fi candidat la alegerile prezidentiale din 2013, considerand ca el e cel care isi asuma “modernizarea statului”, dar cu alte instrumente decat Traian Basescu.
  Horvath : Ofiterul Alexandru Gheorghe are sprijin in armata. Accesiunea lui Putinului autohton trebuie oprita.
  IN PIATA SA STRIGAT
  JOS GUVERNUL SIE !

 12. mai-mai says:

  Corect. Cat ai fost in activitate (daca vei fi fost vreodata militar) ai luat atata muie de abia acum poti sa ragai.Hi…hi…hi…

 13. Ion Uta Supritu says:

  Lui Alex, pt postarea din 25.02

  Atentie la ce se intampla in Turcia, unde tocmai conducatorii garantilor laicitatii sunt trasi acum la raspundere penala.

  Se intsaureaza ceva! Peste tot! Cred ca mult mai rau si mult mai constrictiv decat era inainte, tocmai din cauza tehnologiei.

  Cat despre Lt Gheorghe. Are ceva in chiloti. Dar nu are prea mult sub par. Mai mult, cine cunoaste intreaga situatie isi va da seama ca omul a fost impins de la spate. E interesant de aflat, de cine. Nu?

  Sa ne ajute Dumnezeu. !

 14. mai-mai says:

  N-are nici in chiloti nimic. Or fi aflat alde gadea, voiculescu sau badea ca e labil psihic, i-au dat malaiul pe cativa ani si asta a iesit sa grohaie.

 15. LOCOTENENTUL PROTESTATAR DE LA FLOTILA AERIANA
  din Campia-Turzii, trecut in rezerva !

  „om bun, om nebun „

  … Locotenentul Gheorghe Alexandru nu este numai angajat ca militar al Ministerului Apararii Nationale . El a fost dat afara deoarece este incomod pentru oamenii politici responsabilii care nu se ocupa de rezolvarea problemelor reale de azi in armata. Gh.Alexandru a zis in public ce il doare si ce il preocupa mult in legatura cu armata, si ce simte poporul saracit din ultimii ani. Angajatii armatei nu au un sindicat care sa lupte si sa sustina DREPTURILE lor. In ziare s-a scris ca protestul locotenentului este in sine corect, dar modul in care protestul a fost facut si aparitia sa in public in uniforma militara – este o problema?.

  Intrebarea este: cum poate afla publicul care vede un protest anume ca in armata sunt probleme nerezolvate, fara sa fie vazut un om in uniforma? Pentru a demonstra in public a trebuit sa fie imbracat in tinuta militara. Pentru majoritatea vizitatorilor de massmedia , actiunea lui in uniforma a fost neimportanta . Pentru oamenii simpli a fost un semn clar si important al faptului ca armata protesteaza pentru popor in situatia de nedreptate in care fost manevrat de clasa politica incompetenta de azi . Continutul, motivele si mesajul protestului au fost importante pentru public si nu aspectul imbracamintei in care acesta era imbracat. In vest unii protestatari au fost dezbracati si societatea nu a reclamat nuditatea persoanelor. Toata lumea a vrut sa stie ce problema il doare pe acel protestatar. Situatia de la ora actuala in armata este o stare NEDEMOCRATICA, DISCRIMINATORIE , lipsita de egalitate si intrebarea este pentru ce s-a facut o revolutie in anul 1989?. Dupa mine, „locontenentul vocea libera”, este un simplu cetatean care nu lasa sa ii fie inchisa gura de regulamentele militare (ca un exemplu art.29/lit.C , legea nr.80/1995) daca simte el personal ca are dreptate si vrea raspunsuri concrete la intrebarile care au fost strigate in public. Fara Legi, regulamente si ordine avem si noi toti un simt al constiintei omenesti si al moralei. Multi politicieni a uitat ca Legile si Regulamentele sunt facute pentru a asigura si proteja poporul, nu pentru impiedicarea vocii si a gandurilor libere ale democratiei. De ce in anul 2012 nu ii este permis unui soldat sa faca o manifestatie in public, in uniforma daca aceste haine sunt mai ales niste haine cu care se poate umbla inafara unitatii in care acesta activeaza si fac parte in meseria sa ; tinuta respectiva era de fapt o tinuta de oras. Protestul poate fi vazut ca o actiune constructiva ! Majoritatea oamenilor din armata nu au curajul ca si Gh. Alexandru, pentru ca au stiut ce urmeaza . Ei sunt acum muti si se ascund in Bazele de armata ale lor ? De ce colegii lui nu il sustin pe Gh. Alexandru si nu protesteaza impotriva Hotararii Ministrului Gabriel Oprea de a-l trece pe locotenentul in reserva?.

  Cuvantul REZERVA este o interpretare gresita si o mascare, el a fost ARUNCAT afara ca un caine care a muscat pe cineva. Oameni ca el sunt rari in societate, multi fug dupa viata frustranta de aici in strainatate. Unde este castigul societatii?. Impotriva confruntarii cu realitatea, in societate trebuie sa lupti , bineinteles cu arme democratice, fara mare „tamtam” si fara interesul culorilor politice. Petitiile pot fi frumos formulate si inaintate personal precum si in grupuri mici, semnate si declarate cu gradul si functia lor. Angajatii armatei pot ajuta acum un om care si-a ridicat vocea in interesul multor colegi care fac parte in sistemul militar. Un cadru al armatei nemultumit este in cazul de fata un conflict contraproductiv precum pentru societatea civila . De ce Ministrul Apararii sau Prim Ministru nu l-au invitat pe Gh.Alexandru pentru a discuta problemele armatei vazute prin ochii unui mic locontenent ? Numai cand apare un soldat ucis pe teatrele de razboi , la aeroport , atunci vin reprezentantii armatei ? Dar oamenii aceia de ce au plecat pe teatrele de razboi ? Oare de bine ce le era in armata Romaniei ? In prima ordine de idei el este un OM ; un om care a facut o cariera profesionala exceptionala in armata si a acumulat inteligenta pentru a sluji poporul in caz de razboi sau alte conflicte precum catastofe naturale. Ce simt parintii lui Gh. Alexandru care au fost plini de mandrie pentru ca au stiut ca fiul a lor este serios si facut o cariera profesionala. A primit in schimb aprox. 3.000 de lei pe luna , o suma buna , dar nu destul de mult pentru a-si risca viata in caz de razboi. Pentru a „pune capul” lui pentru viata civila a altora, el este bun. Care este valoarea unui soldat cazut si care este valoarea unui protestatar intr-o tara in care noi traim si suferim impreuna?. Un instalator ca mine, meserias cu o calificare profesionala foarte buna, poate castiga la fel de bine, dar nu este o meserie periculoasa, probabil doar putin mai murdara. Eu toata viata mea am muncit si am fost ajutat cand am avut nevoie, de un sindicat/protector in meseria mea. Pentru ca am stiut ca aceasta va schimba ceva in societatea in care am trait, am iesit deja la varsta de 15 ani in strada si am strigat in public ceea ce nu mi-a placut. Cu succes si multumit de mine, de curajul meu, m-am intors acasa. Mii de persoane simple ca mine au influentat pozitiv dezvoltarea societatii moderne in Austria, acum avem o societate care manifesta respect fata de mine pentru eu am avut posibilitatea de a protesta in public. Eu, ca un civil cu curaj civic si cu ganduri libere sustin in continuare OMUL Gh. Alexandru in dorinta a lui de a participa positiv pentru a schimba a mentalitatea in societatea romaneasca.

  Baiatule ! striga in continua ce te doare, pentru tara pe care tu o iubesti ! Istoria va condamna asa zisii „oameni destepti” de azi, iti va da tie dreptate, pentru ca tu esti curat si necorupt . Eu te respect, asa cum esti tu, un rebel in uniforma, un roman care si fara uniforma are mandrie si capul in sus.

  Pentru dezvoltarea personalitatii tale, tu ai primit o lectie dura care te va invata sa lupti in continuare toata viata. Viitorul este in fata ta …

  Gerhard Spitzer
  Referent financiar al Asociatiei Voluntare Castel Banffy
  Com.Luna sat Luncani

  Libertate, Egalitate si Fraternitate

  Luncani,25.02.2012

 16. multi civili says:

  El trebuie sa se inscrie de urgenta in SCMD,pentru a fi preluat sub comanda mentorului sau,Dogaru,care a mai prostit in felul acesta pe inca un “disponibilizat”.Oricum isi incredintase de mult documentele personale si “operele” acestuia,considerandul un comandant mai de incredere decat pe cei care ii avea.Sa il vedem la pichetat pe functie cu grad de colonel( in rezerva dar fara pensie).

 17. tulceanul says:

  acum sa stam stramb si sa judecam drept.rezultatul unui control psihiatric asupra eliminatului este necesar. a 3 are un rol major in cazul asta .

 18. indisciplinatu says:

  Pentru ce atata magarie stimabile?….daca tu ai functie, grad si mai ales “ochi si timpan” trebuie sa aratam toti dupa chipul si “neasemanarea” ta?
  Pun pariu ca n-ai mai mult de 1,60-1,65m inaltime si ….suferi.
  Vrei o prima de Paste,..acum, in Post???

 19. indisciplinatu says:

  Sunt intru totul de acord, domnule pescar, dar tradu-mi si mie ce-i aia a3???…si mai ales motiveaza ideea,..ca sa fiu de acord, dupa cum iti spuneam.
  Sa inteleg ca-l consideri “inapt serviciu militar” si ca timp de 8 ani institutia armatei s-a ocupat de vindecarea lui???….nu prea e in regula cu propunerea dumitale,dar ma rog esti liber CA SI EL sa-ti spui punctul de vedere….eu nu am sa afirm niciodata ca dumneata ai avea nevoie de control psihiatric fiindca nici macar nu te-am vazut la fata, nu te cunosc s.a.m.d.
  Daca-l cunosti si crezi ca are nevoie de asa ceva suna a “mana intinsa”, daca nu,…e magarie si la dumneata din pacate si vad ca din ce in ce “turma” de patrupede se mareste,…la ordin bineinteles.

 20. indisciplinatu says:

  …inca un magar vine pe carare,..cu “ea” in gura pe post de “radacinoasa”…putina decenta stimabile sau te deranjeaza ca esti “in activitate” pe pagina infomondo de n-ai timp,inca,…sa ragai…si ti-e ciuda, nu-i asa??

 21. indisciplinatu says:

  Pai daca e corupta armata,..cum ramane cu regulile??? …Misto, sa fim corupti da’ sa si respectam regulile, altfel…out!! Garagiale ti-ar da un tzap de bere cu sare pe “bordura” daca ar mai trai..oricum el e viu si “in forma” prin dumneata. Ai merita un premiu de umor caragialesc in anul centenarului sau, daca nu ma-nsel.
  Bre, esti tare,…meriti o functie la cotroceni sau la ministerul dezarmarii nationale in corpul consilierilor de “elita” fiindca ducem lipsa de asa ceva…

 22. indisciplinatu says:

  SU-PERB!!!
  Pana la urma capra tot a vecinului ramane,…dar nu ea e vizata direct ci …vecinul,..urmand apoi ea.
  Cam asa vad eu problema..iar sondajele acelea de opinie mai de acum sau mai de nu stiu cand nu ascund de fapt decat o ipocrizie generala fata de ceea ce spuneai…adica, iubim armata dar nu pe cei cei in uniforme.
  De ce?…de aia. Tipic romanesc….

 23. Ionel N says:

  @ Nene So

  Care reguli bre? ale coruptiei sau ale”armatii”?!!!

 24. Marlon Juvet says:

  “fără a păstra echidistanţa politică a armatei” e unul din argumentele trecerii în rezervă a locotenentului, nu? Acestea fiind zise, sunt sincer curios la ce s-ar încadra “faptele de arme” “echidistante” care sunt descrise foarte concis în articolul “Guvernul a scos armata la comentat” din Caţavencii, 2 februarie 2012 (nu mai pun link, durează prea mult până apare). Autorul îşi declara disponibilitatea de a livra, la cerere, datele despre IP-uri, log-uri și alte informații.

 25. Stelian P. says:

  Am cautat pe site articolul dar nu apare. Da acuma link-ul.

 26. Marlon Juvet says:

  Caută direct dupa titlu domnule, în Gugăl.

 27. Stelian P. says:

  Multumesc. Am reusit.

 28. Marlon Juvet says:

  Nici o replică, nimic, nea Stelică? Sau nu a venit încă punctul de vedere “dă sus”?
  Redacţia?

 29. Stelian P. says:

  N-am voie aici daca e off-topic. Dar apropo de titlu:
  – locotenentul erou este membru in sindicat ? Avind in vedere ca sindicatul l-a folosit din plin sper ca ii ofera acum o solda viagera. In fond e viitorul ministru al apararii si viitorul presedinte al Romaniei.

 30. Marlon Juvet says:

  Nu o mai da de gard nene cu miştocăreli ieftine precum “locotenentul erou” şi “viitorul preşedinte al României”. Tipul şi-a luat-o, ce să mai, şi se aştepta la asta. Şi-a asumat-o.
  Eu am întrebat de dubla unitate de măsură, şi aş vrea să văd una din două: ori ziarul respectiv publică o dezminţire (îi citesc de douaj’ de ani, nu prea s-a întâmplat, şi au avut procese cu greuceni) ori află şi ăia de la cemezeul ăla cum e cu echidistanţa politică. La ambele capete. Ce e aşa de greu de priceput?

 31. Ionel N says:

  Domnule Juvete,
  Imi pare rau sa-ti spun dar dumneata nu ai sesizat pozitia profund constructiva si in folosul tarii a silitorului comentator! Din pur patriotism si nu din partizanat politic a izvorat luarea de pozitie a comentatorului constantean!
  Cum sa-l pedepsesti pe cel ce te linge….Mai nasol cu el va fi cand se vor schimba dosurile!!!!!

 32. Stelian P. says:

  Sincer, nu am inteles ce comentariu asteptai de la mine. Daca oamenii sunt asa de fraieri sa foloseasca un calculator cu un IP usor de identificat (daca e ceva din ordin) atunci s-o incaseze.
  Pe de alta parte nici nu inteleg ce cistiga din asta. Daca un om e decis sa voteze cu cineva nu cred ca il influenteaza prea mult comentariile astea partizane.
  Am dat-o in gard ca aici am primit atentionari sa nu comentez off-topic si eu sunt militar disciplinat.

 33. Marlon Juvet says:

  “Am auzit ca USL critica guvernul la Bruxelles! In loc sa fie solidari cu tara…ii atarna mai mult pietre de moara!!!”;
  “Rusineeee USL!!!! Mai bine ajutati taraaa”
  “Eu sustin Guvernul. Nu ma intereseaza ce minte USL-ul.”;
  “USL-ul…rusinea nationala. S-a dus cu para la Bruxelles!! Niste pacalici!!!”;
  “Tentaţia USL de a confisca protestele şi a manipula strada, de a hiperboliza totul, de a veni cu declaraţii radicale şi intransigente, nu face onoare celor două partide.”;
  Astea de mai sus sunt mostre din “purul patriotism” al comentatorului de la Constanţa.

 34. Marlon Juvet says:

  Stelică, nu aşteptam niciun comentariu de la tine, io am expus faptele şi atât.
  P.S. În 2009, în egală măsură, m-am alăturat protestului colegului de la Timişoara, pe teme de scrisoarea aia, mizeria aia trimisă de Geoană la toţi ofiţerii şi subofiţerii din rezervă. Mizeria aia la care au pus batista pe ţambal, sub pretextul că datele fuseseră luate de la Asociaţiile locale ale cadrelor în rezervă.

 35. Stelian P. says:

  “Marlon Juvet says:
  Aprilie 19, 2012 at 7:08 pm

  Nici o replică, nimic, nea Stelică? Sau nu a venit încă punctul de vedere “dă sus”?”

  Scuze, eu am inteles ca asteptai un comentariu iar tu asteptai o replica.