Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Oprea nu este vizat de DNA în vreun dosar referitor la recalcularea pensiilor militare

La solicitarea revistei Qmagazine, Direcţia Naţională Anticorupţie a formulat un răspuns oficial ” în care a negat faptul că fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, ar fi vizat în vreun dosar legat de greşelile comise în perioada recalculării pensiilor foştilor militari”.

Pe data de 19 februarie, în cadrul ediţiei emisiunii “Subiectiv”, de pe Antena3 a realizatorului Răzvan Dumitrescu, fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a declarat că:

“auditul dispus în timpul mandatului său a arătat că recalcularea pensiilor militare s-a făcut neprofesionist, cu mari greşeli, iar statul trebuie să plătească 200.000 de lei în plus”.

Tot Dobriţoiu a anunţat că “DNA verifică mai mulţi angajaţi M.Ap.N pentru abuz în serviciu, ei semnând pentru pensii mai mari. Dobriţoiu a precizat că aceste nereguli s-au întâmplat în timpul mandatului lui Gabriel Oprea la conducerea M.Ap.N”.

Pe de altă parte, DNA a declarat că nu există niciun dosar penal care să îl vizeze şi pe fostul ministru din acea vreme, Gabriel Oprea, în legătură cu acest subiect.

„Pe rolul DNA, nu există niciun dosar penal care să se fi constituit ca urmare a unei eventuale sesizări a Ministerului Apărării Naţionale în legătură cu aspectele menţionate în cererea dvs.”, se precizează în răspunsul oficial transmis de DNA către QMagazine.

 

Sursa: QMagazine

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

353 Responses to “Oprea nu este vizat de DNA în vreun dosar referitor la recalcularea pensiilor militare”

 1. Stelian P. says:

  Foloseste Google si tasteaza Olescu Gelu.

 2. dorian padu says:

  Dar cand domnii mm/sof erau trimisi ca delegati (de la ” UM…” de langa Ploiesti… daca bine imi amintesc, era anul 2000-2001, cred???) pt. a receptiona tehnica militara de la um…C.Ag. desfiintate…, si nu puteau lua pozitia ”drepti” regulamentara, conform”RIF…, in fata superioriorilor…/(nu puteau din … anumite cauze… , erau aburiti de …ceva de …ARDEAL, desi eu, vorbesc in nume propriu, dupa fiecare tregere AA sau AT am complet la zi, mai putin consumabilelele..si casa nu mai lungesc vorba …”ofiterii trag caruta, restul mai conteaza… vor contributivitate, oare la ce ?”
  Raspuns: la “chiul”

 3. aburitu says:

  Bravo LICAAAAA, NU CEDAAAAAM LICAAA, UMFLAI LICAAAAAA.

  MAI AI CERNEALA LICA , CA ARTICOLE DE COPIAT SUNT CU GRAMADA.

  MAI PUNE SI DE LA TINE,CEL PUTIN, O VIRGULA.