Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Oprea – omul de buzunar al puterii?

Ca tot ce vrea Oprea nu e decat un “ciolan bun de ros” pentru el si acolitii lui se dovedeste din nou a fi adevarat. Daca unii au avut pentru un moment macar  impresia ca ii pasa acestui ins de armata – pe care cu patos demaogic o iubeste “din toti rarunchii” – se inseala.

Astfel acest ins care conduce destinele armatei isi continua munca. Iar actiunile intreprinse de el sunt dovada ca el este unul din oamenii puterii. Cu toata independenta trambitata la toate ocaziile.

“Grupuri parlamentare pentru UNPR în Cameră şi Senat sau demisia mea din Guvern”, le-a spus liderilor PDL Gabriel Oprea, la ultimele negocieri din Coaliţie înainte de moţiunea de cenzură a opoziţiei.Si, primul pas a fost făcut – la Cameră, deputaţii puterii au votat înfiinţarea grupului parlamentar al UNPR; urmează Senatul.
“În acest fel am întărit şi Coaliţia, şi grupul. Vom fi mobilizaţi, iar în acest moment o moţiune de cenzură nu mai are nicio şansă”, a precizat pentru Gândul, ministrul Oprea.

El susţine că era absolut necesar acest răspuns pozitiv din partea democrat-liberalilor, atât timp cât “independenţii” s-au manifestat întotdeauna ca o trupă disciplinată.

“Noi ne-am ţinut mereu de cuvânt şi am fost cât se poate de fair-play”, a mai spus Gabriel Oprea.

Urmatorul pas: Diaconescu la Justiţie.

“Cristi e foarte bine văzut şi în ţară, şi afară. Are şanse reale inclusiv pentru funcţia de preşedinte al României. De ce n-ar putea prelua Justiţia?”

Nota: Iar daca va ajunge Cristi Diaconescu candva presedinte, de ce n-ar fi el, Gabi Oprea, premier? Ce ziceti? Sau mizati pe Udrea?

 

 

Sursa: Gandul

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Oprea – omul de buzunar al puterii?”

 1. Maxim says:

  Nu ma mai mira nimic. In ziua de astazi orice incompetent poate ajunge pe orice functie din stat. Conditia este sa aiba buzele adaptate la pupat condurii mai marilor zilei atat din tara cat si din afara! Rezultatul se vede. Tara se afunda in mocirla crizelor!

 2. altfel says:

  Astia sunt adevaratii reprezentanti ai poporului roman. Astia care isi schimba discursul la fiecare jumatate de ora. Amintiti-va ce spunea marele politician Cristian Diaconescu in urma cu un an. Amintiti-vi-l pe Oprea de pe vremea cand era seful mafiei personale a sefului PSD. Astia sunt adevaratii reprezentanti ai unui popor care s-a aliat cu nemtii si i-a tradat, s-a aliat cu rusii si i-a tradat, s-a aliat cu toti si i-a tradat pe toi. Nu intamplator Basescu este presedintele acestui popor si nu intamplator este presedinte de doua ori la rand.

 3. Covăsneanul says:

  Peobabil, luni, supus şi umil trebuie să merg la CMJ! Voi cum aţi procedat?

 4. Covăsneanul says:

  Mai ţineţi minte filmele americane în care un grup de poliţişti, magistraţi, etc., formau o ”frăţie” şi ”extrăgeau” din societate indivizii deveniţi imuni dar periculoşi pentru societate?
  Ar fi cazul să apară şi la noi aşa ceva, în genul ”sumanelor negre” să rezolve cazurile puroiase din societate! Şi sunt cam multe…De prioritate trebuie să beneficieze indivizii cu drept de decizie ce ruinează viaţa, speranţa şi demnitatea unor largi categorii de cetăţeni ai Republicii.
  PS. Ochiul şi timpanul! marş la coteţ!

 5. Karadeniz says:

  Eu nu voi merge la CMJ chiar dacă îmi va fi recalculată pensia pe baza salarilului mediu sau minim pe economie. Mă voi judeca cu statul român până voi muri şi după aceea o vor face urmaşii mei.

 6. Patriot says:

  Bravo Karadeniz, adevarat militar.

 7. g.HAMANDIA says:

  Daca citesti l119, ar trebui sa intelegi ca pensia iti va fi recalculata automat in baza unui punct.orice actiune in justitie va fi tardiva si orice hotarare judecatoreasca te va trimite sa aduci acte doveditoare ca ai realizat mai mult.deci nu incerca sa influentezi si pe altii sa faca o prostie pt. ca apoi te vor blestema

 8. Patriot says:

  Nu a fost semnata legea pensiilor , Base a prins frica !

 9. ioan says:

  de la administrator de “branza si izmene” la comandantul armatei,nu este nici o surpriza in era base,care da doua stele de general in acelasi an,ca asa vrea “muschii lui” eroului de pe dealul cotrocenilor,iar soldatilor care mor la datoria altora in Afganistan,Irak, si dupa cum il bate inspiratia pe base poate si in Iran ca doar este aproape,de abia catadiseste sa-le dea gradul de sublocotenent post mortem,ce se mai poate comenta…tot nainte

 10. Valentin says:

  S-a mobilizat exemplar si a pus pe primul loc asigurarea unui viitor proiectului politic al UNPR(,,stabilitatea Romaniei”).Functia de mare sef la aparare (cu indatoririle si obligatiile aferente) nu prezinta interes,fiind mai mult o chestie de imagine,o victorie pe marele front al politicii romanesti si totodata o liniuta in stufosul curriculum vitae (sau un capitol din viitoarele ,,Memorii” ce vor aparea la Ed.Militara?).
  In concluzie:mult prea multe asteptari de la un…NIMIC!

 11. Karadeniz says:

  @ g.HAMANDIA
  Am spus ce voi face eu, nu am îndemnat pe nimeni să facă ca mine. Nu mă interesează cât vrea guvernul să-mi taie din pensie, nu înţeleg de ce trebuie să fac eu cerere şi mi se pare ilegal şi ilogic. Dacă voi avea câştig de cauză sau nu rămâne de văzut.