Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Orchestra Forţelor Aeriene Americane staţionate în Europa concertează în România

La invitaţia Centrului Cultural American, Orchestra Forţelor Aeriene Americane staţionate în Europa (The U.S. Air Forces in Europe – USAFE) va susţine în perioada 16 – 21 octombrie o serie de concerte în mai multe oraşe din România. Din cadrul Orchestrei vor concerta în România Cvartetul de Clarinete, format din patru membri, şi Ansamblul The Wings of Dixie, format din cinci membri.

Concertele vor avea loc în următoarele oraşe:

Bucureşti – 16 octombrie, ora 20:00 – Green Hours 22 Jazz Café & Club (Calea Victoriei nr. 120)
Galaţi – 17 octombrie, ora 20:00 – Teatrul Muzical Nae Leonard (Str. Mihai Bravu nr. 50)
Brăila – 18 octombrie, ora 20:00 – Casa Tineretului (Calea Călăraşilor nr. 52)
Buzău – 19 octombrie, ora 20:00 – Teatrul George Ciprian (Str. Nicolae Bălcescu nr. 50)
Iaşi – 20 octombrie, ora 20:00 – Casa de Cultură a Studenţilor (Str. Vasile Conta nr. 30)
Suceava – 21 octombrie, ora 20:00 – Centrul Cultural Dom Polski (Str. Ioan Vodă Viteazul nr. 5)

Intrarea la concerte este liberă în toate oraşele, exceptînd Bucureşti.

Orchestra USAFE reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Aeriene la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang.

În cei peste 60 de ani de activitate, „Ambasadorii Muzicali ai Americii” staţionaţi la Baza Aeriană Sembach, din Germania, au susţinut spectacole în numeroase părţi ale lumii, în faţa publicului civil sau militar din întreaga Europă, Asia de Sud şi Africa.

Orchestra USAFE, compusă din 45 de persoane şi incluzând nouă ansambluri, este una dintre cele mai vechi orchestre ale Forţelor Aeriene Americane şi singura orchestră a Forţelor Aeriene Americane staţionată în Europa.

Sursa: Amos News

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.