Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

“Orizont militar” la a 65-a aniversare

„Orizont militar” numarul 137

Pe 12 februarie se împlinesc 65 de ani de la înfiinţarea primei publicaţii din Transilvania dedicată vieţii şi activităţilor militare.

 

Denumită iniţial “Înfrăţirea”, apoi “Scutul patriei”, ziarul “Orizont militar”, a urmat suişurile şi coborâşurile specifice vieţii militare. Desfiinţat de comunişti de două ori, ziarul a reuşit să-şi urmeze destinul şi să se transforme în folosul instituţiei militare şi a oamenilor ei.

Privat de resurse materiale şi mai ales de resurse tehnice de calitate, corpul redacţional al ziarului – atât cel prezent cât şi cel din trecut – a susţinut şi promovat toate proiectele de imagine construite în beneficiul militarilor Armatei a IV-a,  a Corpului 4 Armată şi, în prezent, a Diviziei 4 Infanterie “Gemina”.

Le dorim mult succes în dificila întreprindere ce o au de făcut – şi anume, aceea de a informa într-o lume aflată în plină eră a informaţiei şi cunoaşterii,  dar şi a dezinformării şi manipulării. La cât mai multe ediţii!

 

RD, InfoMondo Militar

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.