Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Pakistanul continuă să ţină blocate rutele de aprovizionare a NATO din Afganistan

Khyber pas - trecătoarea esenţială pentru aprovizionarea ISAF

Preşedintele pakistanez Asif Ali Zardari şi şeful Statului Major pakistanez, generalul Ashfaq Parvez, au decis să menţină blocată ruta de aprovizionare a trupelor NATO din Afganistan până în momentul când parlamentul va lua o decizie.

Preşedintele şi şeful armatei pakistaneze au analizat relaţiile de securitate cu SUA şi forţele NATO după uciderea anul trecut de către forţele Alianţei Nord-Atlantice a 24 de soldaţi pakistanezi.

Pakistanul a închis linia de aprovizionare a forţelor NATO din Afganistan în luna noiembrie a anului trecut, în urma atacării de către forţele NATO a două puncte de frontieră pakistaneze, incident în care au fost ucişi cei 24 de soldaţi.

Aproximativ 70% din necesraul de aprovizionare a trupelor NATO din Afganistan tranzitează teritoriul pakistanez.

sursa: Xinhua

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.