Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Până şi SIE nu are bani pentru cei trecuţi în rezervă

Rezervistii din SIE vor primi un milion de euro din Fondul de rezerva al Guvernului pentru achitarea partiala a ajutoarelor restante cuvenite personalului militar trecut în rezerva cu pensie de serviciu, în prima parte a acestui an.

Bugetul Serviciului de Informatii Externe va fi suplimentat cu 4,2 milioane de lei (aproximativ un milion de euro), iar cei mai multi bani vor fi alocati  Suma va fi acordata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, conform unui proiect de hotarâre de guvern.

„Se aproba suplimentarea bugetului Serviciului de Informatii Externe cu 4,2 milioane de lei, din care la bunuri si servicii, cu 800.000 de lei, si la asistenta sociala, cu 3,4 milioane de lei. Prin adoptarea actului normativ se asigura finantarea cheltuielilor cu bunurile si serviciile necesare functionarii institutiei, precum si achitarea partiala a ajutoarelor restante cuvenite personalului militar trecut în rezerva cu drept la pensie de serviciu, în prima parte a anului 2009, în conformitate cu Legea 138/1999“, se arata în proiect.

sursa: Gardianul

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Până şi SIE nu are bani pentru cei trecuţi în rezervă”

  1. Altfel says:

    Ce inseamna “Pana si SIE nu are bani…”?!? Ce semnificatie are acel “Pana si SIE..”? Desigur, intrebarea mea nu asteapta raspuns aici, intelegand eu ca a fost preluat articolul din Gardianul. Doar asa, ca fapt divers, cei ce l-au scris sa ne induca ideea ca acel SIE este ceva cu totul si cu totul special cand vine vorba de bani, iar noi, astilalti, prostimea, ar trebui sa facem ciocu mic si sa nu ne mai cerem drepturile, din moment ce “pana si SIE…”.

  2. Marlon Juvet says:

    NU am auzit nicăieri nici un comentariu pe tema asta, în presa care până ieri ne înjura pe noi, militarii (accentuez – militarii, ARMY,MApN)= jefuitorii bugetului de stat şi beneficiarii de pensii nesimţite, cei care, citez din gandirea Andreei Creţulescu “Ăştia au dus ŢŢARRRRA de râpă”. De ce ar fi SIE mai speciali, “până şi SIE”, vă daţi seama. Cum se împacă dreptatea socială atat de clamată de ăla micu de la Cluj (nici o aluzie d-lor, şi la mine în Oltenia e plin de luzări, chiar mai…) cu aceste fondul de rezărvă al lu Guvernu (încă) Boc şi cu “ajutoarele restante cuvenite personalului militar trecut în rezerva cu pensie de serviciu ÎN ACEST AN????”