Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Panetta, îngrijorat de reducerile de buget de la Apărare

Secretarul american al Apărării, Leon Panetta, afirmă dă reducerile de buget de la Apărare, vor determina Pentagonul să reducă numărul proiectelor ce vizează construirea de nave, să concedieze muncitori civili şi să aducă armata la cel mai mic număr de angajaţi existent din 1940 încoace.
Panetta a prezentat implicaţiile ce ar putea să intervină dacă comisia specială din Congres nu va prezenta un plan de reducere a deficitului pe data de 23 noiembrie.
În situaţia în care deja au fost aprobate tăieri de 450 de miliarde de dolari, este posibil ca Pentagonul să se confrute în viitor cu ajustări, în jos, de încă 500 de miliarde de dolari.

Pentru a afla mai multe date despre această situaţie, senatorii republicani John McCain din Arizona şi Lindsey Graham din Carolina de Sud l-au interpelat pe Panetta în scris. Se pare că acesta le-a răspuns, tot în scris, luni, 14 noiembrie.

Sursa: AP

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.