Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Păreri vis-a-vis de propuneri legislative: “Daţi milităria jos din pod!”

În contrapartidă cu răspunsul dat de Boc,premierul expert în drept Constituţional, la solicitarea a 5 senatori independenţi – aceea de a fi verificaţi psihiatric şi psihologic înalţi demnitari, funcţionari publici şi chiar preşedintele ţării – a fost scris articolul care urmează. Articolul debutează în felul următor:

“Oare câţi dintre membrii guvernului or fi apucat sã citeascã articolul intitulat “Daţi militãria jos din pod!”
Cã, lecturarea acestui site face parte din obligaţiile lor de serviciu, nu? Oricum, bag seama cã niscai parlamentari tot l-au citit şi au şi lansat o iniţiativã în sensul celor scrise acolo. Anume, au propus ca guvernanţii, inclusiv şeful statului, sã fie supuşi unui control periodic anual şi sã prezinte un certificat cã sunt întregi la minte şi la trup. Ce credeţi cã a rãspuns doctorul în drept constituţional care ocupã scaunul de premier fãrã sã îndeplineascã şi atribuţiunile ce i-ar reveni?
Mai mult pe www.altfel.info


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.