Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Pãzea, vine potera !

Mare zarvã, mare ! “Guvernul trimite Armata sã strângã impozitele !”. “Guvernul trimite potera sã ne ia banii !”.

Cam asta aud de câteva zile încoace strigându-se pe la toate colţurile. Fãrã sã fi vãzut eu cu urechile mele cine şi ce a zis, cu toatã doza de neîncredere în mass media, tot am început şi eu sã mã gândesc despre ce ar putea fi vorba. Mai întâi m-am gândit cã nu poate fi vorba de “militari de Armatã” ci de jandarmi. Cã, ãia ar fi putut fi angrenaţi într-o activitate menitã sã implementeze legea în ţarã.
Citiţi mai mult pe altfel.wordpress.com

Scris de Altfel

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Pãzea, vine potera !”

 1. gheo says:

  Sigur este o “pastila” aruncata intentionat pentru a distorsiona atentia de la multe alte probleme pe care oamenii, indiferent de categorie sociala si “uniforma” le au … iar cei din armata, trebuie “dirijati” cumva, aburiti, spre niste promisiuni … desarte, trebuie doar sa citesti legea pentru a constata cine sunt … “zapcii care strang birurile”, asta probabil este “marca dogaru”, sau … a oricui care poate sa “promita orice si sa nu dea nimic” !!!.

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  IN ATENTIA MILITARILOR SI A CIVILILOR INTERESATI ! ANCHETA ROBERT HORVATH CONTINUA !

  LEGATURILE LUI DAN VOICULESCU CU TERORISMUL INTERNATIONAL
  FILIERA SIRIANA .

  Consulatul Romaniei

  Domnule Consul Parjol
  Ma numesc Robert Horvath Deva.
  Va rog sa-mi acordati de urgenta o audienta, Dumneavoastra reprezentati statul roman aici in SUA.
  Subiectul principal ….. legaturi romanesti cu terorismul international. Cer seasemenea punerea in legatura cu un membru SIE pentru a-i remite informatii confidentiale,
  Acum doi ani cand am discutat cu dumneavoastra….., cerand fara rezultat ,acelasi lucru. Atunci am cerut deasemenea informarea guvernului roman in legatura cu traficul de arme spre Iran. Mentionez ca denuntul meu catre FBI a dus la extradarea lui Aurel Fratila catre SUA,………….
  Dupa cum reiese din informarea precedenta asistam la o conspiratie la toate nivelele pentru a acoperii mafia romana de armament
  . Refuzul dumneavoastra poate avea consecinte penale.
  Unul din subiecte pe care sper sa le discutam este Dan Voiculescu actual ,membru al Senatului …care va fi in viitor extradat catre SUA, tot pe baza imformatiilor mele. Ca si in cazul precedent am contactat serviciul de informatii american.
  Astept raspuns .
  Confirmati primirea mesajului si numarul de inregistrare.
  Robert Horvath Deva
  Presedinte
  Devartes Film International New York Tokyo

 3. Bre nea Horvath, matali ai o marota. Atunci cand marmota impaturea ciocolata, matale te jucai cu fata care poza noud si faceai jaga-jaga de sunau vecinele singure, pervese si nesatisfacute la NYPD ca sa anunte cutremure si lustre crepate.Mai dute-n puii mei de agent de doi lei: ba-i scrii lui Basescu, lui Vadim, lui Voiculescu, lui Antonescu, lui Ponta, lui Iliescu, lui Constantinescu. Bai Robertino-Danonino, lasa-ne frate in saracia noastra si fati jabu cu pozatu, ca vine meteoritu ala mare si ramai cu bilurile nepaltite poporului american si cu cardurile de vize golite frate. Ce te roade ma grija-nia lui doamna mata de ungurii de la noi, crezi ca toti au cazut in cap la nastere ca tine si au fost scosi din organ cu clestele de scos cuie de la cai de vreun grajdar secui beat, in timpul servicului religios. Lasane Horvate, ca nici limba nu mai ai, ca ai tocito de prea multa dragoste de Miklos Horty, si mai dute-n puncte puncte. Pa si adio bre Roberto fara de tara.