Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară în cadrul Forţelor pentru operaţii speciale

Veşti bune pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră militară de succes în cadrul Forţelor pentru operaţii speciale ale Armatei române.Batalionul 630 paraşutişti – rangers “Smaranda Brăescu”, organizează în perioada 7 martie – 7 aprilie 2016, selecţia iniţială pentru încadrarea cu personal a posturilor de soldaţi şi gradaţi profesionişti în specialităţile: paraşutişti-rangers, infanterie-paraşutişti, comunicaţii şi informatică, alte specialităţi.
Selecţia se face la sediul unităţii militare din strada “General Ştefan Guşe”, nr. 9, Bacău.
Candidaţii trebuie să întrunească mai multe condiţii:
– vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani,
– studii liceale absolvite,
– cunoştinţe elementare de limba engleză
– condiţie fizică bună,
– fără probleme de sănătate.

Candidatii vor susţine o serie de testări specifice.

Cei care trec de testări îşi depun dosarul la Biroul de recrutări.

După terminarea pregătirii aferente în centrele de instrucţie, cursanţii se reîntorc la Batalionul 630 paraşutişti, unde, vor fi angajati cei mai buni.
Nu există limită de locuri pentru că se doreşte ca baza de selecţie să fie cât mai mare, iar la testări pot participa şi fete şi băieţi.

sursa: locuri de muncă Bacău

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.