Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Piloţi militari bulgari urmează să se antreneze pe un simulator de MiG-29 în Serbia

intalnire oficiala dintre ministrii apararii Bulgariei si Serbiei.inserbiaPiloţi militari bulgari urmează să se antreneze pe un simulator de MiG-29 în Serbia. Aceasta, potrivit unui acord la care au ajuns în 10 februarie, 2014, ministrul bulgar al Apărării, Anghel Naidenov, şi omologul lui sârb, Nebojsa Rodic, care efectuează o vizită oficială la Sofia, potrivit BTA şi AGERPRES.
În schimb, militari din Serbia vor participa la trageri de artilerie la Şabla (pe litoralul Mării Negre), precum şi la exerciţiul bulgaro-american de la Novo Selo (în sudul ţării).
“Cooperarea activă în domeniul militar trebuie să continue”, au declarat cei doi miniştri.

În întâlnirea oficială, cei doi miniştri au discutat şi despre participarea celor două ţări în misiuni peste hotare, sub egida ONU şi UE.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

12 Responses to “Piloţi militari bulgari urmează să se antreneze pe un simulator de MiG-29 în Serbia”

 1. gulag de hoti says:

  Da de unde au bulgarii MIG 29 ..?Am inteles ca coloniile perciunatilor nu au voie sa detina avioane multirol [F-16 sunt si mig 21 sunt glume sau tinte pentru MIG 29]

 2. atat says:

  Daca aveam la fiecare suta de generali [activi sau in retragere] macar un avion de DOAMNE AJUTA [nu ultima generatie da macar penultima] acum eram intre cele mai pregatite si respectate tari din lume [nu ca acum cand fac toti misto de noi dupa ce caseaza f-16 pe care le luam noi de bune ]. P S. Cand il face perciunatul masa verde pe numaratorul de izmene Oprea maresal ? Ca e pacat, omul a reusit performanta sa enerveze toti militarii cu cele trei tipuri de pensii existente acum in colonie si ne-a blagostivit cu tot ce caseaza altii la preturi de noi.A si mai e unul care trebuie facut feldmaresal bra[n]conierul Igas care a transformat mare parte din politie in grupuri de crima organizata [exeptia confirma regula].

 3. szilard says:

  Am si eu un simulator(care e pe net cu 10 euro) de Mig -29, e fantastic…
  Decizia de a moderniza 120 aparate mig-21 este catastofala.
  Mig-urile 21 nu sint capabile de lupte aerine, 5 bucati F-4 Phanthom au facut praf si pulbere o escadrila de mig-uri 21 in razboiul din Vietnam.
  Mig-ul 21 la cea mai mica acceleratie se da peste cap(intra in vrie), …
  De ce nu a-ti modernizat o caruta mancatas ?

 4. szilard says:

  Scuze la tine(he he) dar carutele nu zboare(he he he)…(!?).

 5. UN PALESTINIAN MIORITIC PE NUME ARAFAT
  INCONJURAT DE RABINI DIN AMERICA !

  DESVALUIRI DESPRE TRFICUL DE ORGANE
  SI PRABUSIREA AVIONULUI DIN MUNTII APUSENI

  SPITALUL FUNDENI CENTRUL MAFIEI CRIMINALE !

  O ancheta la fata locului ….. O corespondenta speciala Kiyoko Horvath
  pentru Nipon Press dela Bucuresti.

  Stimata redactie
  Putem impreuna sparge cenzura si sa spunem adevarul. A-ti inceput
  prin desvaluirile despre spitalul Fundeni.
  A-si dori sa public acest material deosebit sub forma unui editorial.
  Apreciaz anticipat curajul dumneavoastra

  Robert Horvath Deva
  cineast
  DEVARTES FILM INTERNATIONAL
  New York -Tokyo

 6. UN PALESTINIAN MIORITIC PE NUME ARAFAT
  INCONJURAT DE RABINI DIN AMERICA !

  DESVALUIRI DESPRE TRFICUL DE ORGANE
  SI PRABUSIREA AVIONULUI DIN MUNTII APUSENI

  SPITALUL FUNDENI CENTRUL MAFIEI CRIMINALE !

  O ancheta la fata locului ….. O corespondenta speciala Kiyoko Horvath
  pentru Nipon Press dela Bucuresti.

  -1-
  Realitatea depaseste fictiunea. Televiziunea americana a prezentat nu
  demult bini in tinuta traditionala. Mai multe sinagogi au fost perchezitionate, iar in total au fost arestate 44 de persoane.
  procurorul Ralph Marra intr-o conferinta in care i-a acuzat, , pe liderii religiosi evrei ca “si-au ascuns vastele activitati criminale in spatele unei fatade a respectabilitatii”.
  Rabinul Levy Izhak Rosenbaum, din Brooklyn, el este acuzat de trafic cu organe, pentru ca a convins “donatori” sa-i vanda pentru 10.000 $ rinichii, pe care ii revindea apoi de 16 mai scump. Potrivit acuzarii, rabinul se ocupa cu astfel de practici de zece ani.
  “Nu este vorba nici de politica si nici de religie. Avem de-a face cu criminali care se folosesc de politica si de religie”, a comentat Weysan Dun, de la FBI.
  Suspectii risca pana la 20 de ani de inchisoare pentru abuz de putere si spalare de bani, 10 ani pentru nerespectarea mandatului si cinci ani pentru trafic de organe.
  MAJORITATEA DONATORILOR PROVENEAU DIN ROMANIA SI MOLDOVA !
  Mike Levinski, cetatean izraelian, a fost pionierul filierii din Moldova si Romania
  Saptamanalul Le Point livreaza cateva informatii asupra acestui trafic. Aflam ca moldovenii, cetateni ai unei tari mici situate intre Romania si Ucraina, erau foarte necajiti si ca unii dintre ei fusesera constransi sa-si vanda un rinichi pentru a putea supravietui. Negustori la rabat veniti din Izrael, se orientau la fata locului, oferind 3000 de dolari pe aceasta bucata de carne. Comisionul incasat de negustori se ridica la cca 30.000 dolari de fiecare rinichi in timp ce onorariile chirurgilor se ridicau la cca 200.000 de dolari pe operatie.
Donatorii si pacientii se intalneau in Turcia in clinica doctorului Sonmez, care admitea ca facuse peste 500 de grefe in cursul ultimilor cinci ani fara ca sa fi fost vreodata tulburat de justitia turca.
  DONATORII DIN ROMANIA SE INTALNEAU LA SPITALUL FUNDENI.
  Va urma

 7. anonim says:

  Si a raspuns cineva pentru miliardele papate cu modernizarile aiuritoare ale migurilor ?Ca doar comisioanele grase de milioane de parai au fost luate……Daca aveam o conducere ferma la aparare, aveam acum o flta de multirol de invidiat cu banii cheltuiti aiurea pe miguri, socate, fregate etc

 8. gheo says:

  Cine sa raspunda ???, smecheria sau smenaria aia, ca tot un “drac e”, a fost initiata de evrei, cu evrei si pentru “ovrei” !!!, ce naiba, ca … tot prosti am ramas si buni de “smenuit” !!!.

 9. atat says:

  Suntem tepuitii pamantului.

 10. szilard says:

  YASER ARAFAT(sau Raed), asta cred ca ne face prosti pe noi !
  Du=te bre omule la camilele tale cu tot cu haremul tau de poponar, acasa !

 11. szilard says:

  La accidentul di muntii Apuseni :
  -Eu de abia acum am fost numit ca sef…
  El nici macar nu stie cum il cheama(cu buletinul in fata), habar nu are ce are de facut.., el e arafat … DU_TE ACASA MA !

 12. szilard says:

  Cum dracu ca e alb la fata ? si chel cacamas in gura lui !