Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Pilotul rănit în accidentul aviatic din Dolj – stabil hemodinamic şi respirator

Într-un comunicat a MApN se arată că locotenent-comandorul Mihail-Relu Ioana, rănit în accidentul aviatic din judeţul Dolj,accident ce a avut loc săptămâna trecută “este stabil hemodinamic şi respirator, prezentând politraumatism la nivelul membrelor”.

Evoluţia pacientului este atent monitorizată de o comisie pluridisciplinară alcătuită din medici ai Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC).

În prezent pilotul se află internat la Secţia anestezie terapie intensivă a SUUMC.

Secretarul de stat Floarea Şerban, şeful Departamentului pentru Armamente, împreună cu generalul-locotenent Ştefan Dănilă, şeful Statului Major General, au făcut sâmbătă, 25 august, o vizită ofiţerului rănit şi au stat de vorbă cu membrii comisiei medicale pentru a vedea evoluţia stării de sănătate a pacientului.

“Conducerea Ministerului Apărării Naţionale urmăreşte îndeaproape evoluţia stării de sănătate a locotenent-comandorului Mihail-Relu Ioana şi este în permanentă legătură cu medicii spitalului militar”, se arată în finalul comunicatului.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.