Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Polonia a prelungit mandatul pentru contingentul său dislocat în Afganistan

militari polonezi in Afganistan.foto infomondo

Preşedintele polonez Bronislaw Komorowski a anunţat prelungirea mandatului pentru contingentul de menţinere a păcii în Afganistan până la 13 aprilie 2012, potrivit RIA Novosti.

Decizia a fost luată la propunerea guvernului condus de premierul Donald Tusk.

Polonia are dislocaţi în prezent 2600 de militari în Afganistan, în cadrul ISAF.

Autorităţile poloneze au adoptat Planul de reducere treptată a trupelor din Afganistan, contingentul polonez urmând să se retragă complet la sfârşitul anului 2014.

Douăzeci şi nouă de soldaţi polonezi au fost ucişi şi câteva sute au fost răniţi în Afganistan, din 2002 şi până în prezent.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Polonia a prelungit mandatul pentru contingentul său dislocat în Afganistan”

 1. John Barton says:

  ESTE INTERESANT MATERIALUL ACESTA!

  DAKA TOT NE AFLAM INTR-UN DOMENIU MILITAR, SE CUVINE SA SCRIEM CA A TRECUT IERI – LA O LUME MAI BUNA SI MAI DREAPTA, EMINENTUL OFTALMOLOG MILITAR GENERAL DE BRIGADA DOCTOR BENONE CIRSTOCEA !

  CELOR CARE L-AU CUNOSCUT SI PRETUIT, LE CEREM SA PASTREZE O CLIPA DE RECULEGERE SI SA VERSE O LACRIMA PENTRU BUNUL BEN – CUM IL ALINTAU PRIETENII !

  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !

  CRED CA SI ACOLO, SUS IN CER, UNDE-I ESTE LOCUL – NU VA AVEA ASTIMPAR SI VA FACE TRANSPLANTURI DE CRISTALIN, CORNEE SI ALTELE ASEMENEA INGERILOR CARE AR AVEA NEVOIE DE MINA LUI DE AUR !!!

 2. Redactia says:

  Redactia,
  Multumim ca ne-ati sesizat acest lucru. Comentariul dvoastra este binevenit.
  Dumnezeu sa il odihneasca!