Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ponta: “Turcia poate conta pe România, ca partener, aliat militar, prieten”

Victor Ponta, prezent la ceremonia organizată de Ziua Naţională a Turciei, a transmis guvernului de la Ankara că “Turcia poate conta pe România, în condiţiile dificultăţilor cu care se confruntă la graniţa sa estică, în contextul crizei siriene”.

“Vă rog să transmiteţi încă o dată Guvernului turc că, în aceste vremuri dificile pentru dumneavoastră la frontiera estică, poate conta pe România, ca partener, aliat militar, prieten, puteţi să vă bazaţi întotdeauna pe noi, în aceste vremuri, dar şi în viitor”, a declarat Ponta.

El a subliniat bunele relaţii dintre România şi Turcia, atât în plan economic, cât şi politic.
“Am analizat istoria şi cred că împlinim aproape un secol de pace şi bune relaţii bilaterale şi sper şi îmi doresc un alt secol de pace şi cooperare între statele noastre”, a spus şeful guvernului de la Bucureşti.

Sursa: comunicat de presă al Guvernului României  

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ponta: “Turcia poate conta pe România, ca partener, aliat militar, prieten””

  1. VASILE says:

    romanii nu mai pot conta pe romani decat pe latraii si codosii coloniei.