Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Posibil ca din iulie să se plătească sporurile

Se pare că plata sporurilor pentru toate categoriile de militari va fi reluată în cel mai scurt timp, “cel mai probabil de luna viitoare” (n.r. luna iulie). Declaraţia a fost făcută de Secretarul de stat în Ministerul Apărării, Dan Tătaru.

El a adăugat că MApN se află, din acest punct de vedere, într-o fază avansată a discuţiilor cu Ministerul Finanţelor. Declaraţia a fost făcută după ceremonia prilejuită de Ziua Drapelului Naţional.

 

Sursa: RADOR

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

13 Responses to “Posibil ca din iulie să se plătească sporurile”

 1. mircea insusi says:

  asa au zis si luna trecuta. eu nu cred pana nu se face.

 2. urmasul says:

  mircea ai avut dreptate

 3. OBAMA says:

  NORMAL ERA SA FIE INTREBAT GENERALUL CONSTANTIN NASTASE, BANCHERUL MINISTERULUI. DAN TATARU ESTE UN COPIL DE MINGI, ADUS DIN PROVINCIE SA PRIMEASCA BOBARNACELE PRESEI IN ABSENTA MARELUI MAESTRU, IN TACERE, STANISOARA. DOI PAPAGALI – AMANDOI.
  DAR ESTE BINE PENTRU TURUL DOI. CARE VA FI INTRE CRIN ANTONESCU SI UN PERSONAJ CARE NU SE NUMESTE TRAIAN BASESCU. CONDOLEANTELE MELE.

 4. mircea insusi says:

  obama ..nu uita

 5. OBAMA says:

  ce sa uit?

 6. mircea insusi says:

  pt.Editor: Cum este posibil sa apara comentarii sub numele “mircea insusi” fara sa le fi facut eu? Este al doilea mesaj adresat d-lui OBAMA, pe care nu l-am trimis eu. Cine este dl. din fotografie? solicit poza pe adresa mea de email!

 7. Editorul says:

  Pt cel ce-i ce-si spun mircea insusi:

  1. Pe editor nu-l intereseaza ce pseudonime v-ati ales. Cand iti alegi un pseudonim (pentru a nu fi recunoscut) exista riscul sa si-l aleaga si altul. In ce intentie …

  2. Redactia prefera sa lase la liber comentariile deoarece nu au fost semnalate asa zisele “abuzuri de limbaj”. Ca atare ne bazam pe respectul si bunul simt al comentatorilor nostri fata de spatiul electronic, dar si fata de partenerii de discutii pentru a nu fi obligati sa moderam/cenzuram comentariile.

  3. Nu avem adresa dvs. de e-mail si nici fotografia.

 8. OBAMA says:

  UN EDITOR DIPLOMAT…

 9. DE CE BAL says:

  Pentru americanul John Obama (aminteste-ti si de ce a scris acum o luna De ce spital): Papagali sunt atat Stanisoara, cat si amiralul Gheorghe Marin – un impostor in fruntea armatei, dupa cum scria cineva pe un forum la Jurnalul National. Pentru ca acest comentariu era extrem de sec si rece, imi permit sa-l redau aici:

  Niciodata armata romana nu a fost asa calcata in picioare de toti neavenitii: basesti, stanisori si marini…Al doilea marinar al tarii – il numesc aici pe nulitatea Armatei, amiralul Marin Gheorghe – (se rascolesc in mormant contraamiralii, viceamiralii pe care Marina i-a dat in ultimii 100 de ani) este primul impostor cu grad de AMIRAL si sef al SMG. Ar fi trebuit sa-si dea demisia inca de anul trecut, cand bugetul apararii a luat-o la vale in jos… Dar el nu are timp de armata, ci numai de interesul personal, inconjurat de niste generali slugarnici, neaparind in public decit pentru a fi umbra lui basescu si a Lui Stanisoara- asa a facut si in Irak si Afganistan si la Miercurea Ciuc. O nulitate de amiral care ameninta prin SMG pe oricine GANDESTE altfel decat el, care se razbuna pe orice ofiter sau general care incearca sa gandeasca, sa vina cu propuneri sau sa emita o idee. Armata nu avea nevoie de acest om (cu litere mici) in fruntea sa, avea un general Ioan Sorin, un general Croitoru Constantin si alti generali care au fost trasi pe margine sau trecuti in rezerva. rar mi-a fost dat sa vad atata ura si razbunare la un om, ca la acest Marin Gheorghe, care numai rau a facut si face armatei. El zice ca este prof.univ. dr, dar este o nulitate, si-a creat titlurile didactice si stiintifice prin intermediul colegilor, prin inselaciune (presa din Constanta stie mai multe) – un obscur profesoras inginer…care nu a comandat nimic in viata lui: un vapor, o brigada, o divizie…s-a cocotat direct in fruntea SMG (nici ca director adjunct al SMG sau sef temporar la SMFN nu a facut nimic, nu s-a distins cu nimic). Pacat!

 10. Schwartzkopff says:

  pentru mircea insusi,
  Intamplator il stiu pe tipul din fotografie!

 11. Schwartzkopff says:

  Uite sporu, nu e sporu; sau despre ceea ce este o mostra de ….. incompetenta. Mai poate fi credibil cineva din conducerea de top in momentul in care se iau decizii, se revine asupra lor; va luam sporurile dar de fapt nu vi le luam, te-as … dar nu te-as mai….. Fratilor dati-ne sporurile inapoi si lasati-ne.

 12. RUMANU says:

  Din ce am citit pe acest site in ultima vreme, am senzatia ca unii dintre colegii nostri militari se bucura de cel putin unul dintre cele doua sporuri. Poate ca ma insel (sa dea Domnul sa fie asa) insa asta este perceptia mea si sper sa nu devina convingere. Despre ce spor o fi vorba???